Στρατηγική συνεργασία Nuance και Epson

Η Nuance Solutions δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Epson να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους, να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους και να βελτιώσουν την ασφάλεια των εγγράφων τους.

Στρατηγική συνεργασία Nuance και Epson

Οι εταιρείες Nuance Communications και Seiko Epson Corp ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη μιας παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας που στόχο έχει την ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών της Epson με την παροχή των λύσεων απεικόνισης εγγράφων της Nuance μέσω των εμπορικών αντιπροσώπων και μεταπωλητών της Epson. Η νέα αυτή συνεργασία συνδυάζει το χαμηλό κόστος λειτουργίας, τη μικρή ανάγκη παρέμβασης, τις μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις και την υψηλή αξιοπιστία των εκτυπωτών Epson με τη δυνατότητα ασφαλούς ελέγχου και διαχείρισης των εργασιών εκτύπωσης και αποτύπωσης για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την παράλληλη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Epson θα πουλά και θα διανέμει τα λογισμικά eCopy ShareScan και Equitrac Office/Express της Nuance για την καινοτόμα σειρά πολυλειτουργικών (MFP) εκτυπωτών inkjet της Epson, συμπεριλαμβανομένου του εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας Workforce Enterprise WF-C20590 και της σειράς εκτυπωτών με τεχνολογία γραμμικής κεφαλής LX-10000/7000 για μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις και για ομάδες εργασίας μεγάλων επιχειρήσεων. Η Epson θα ενσωματώσει, επίσης, το λογισμικό OmniPage SDK της Nuance στις εφαρμογές σάρωσης της Epson για βελτιωμένη ακρίβεια στην οπτική αναγνώριση χαρακτήρων κατά την αυτοματοποίηση της ροής εργασιών των εγγράφων των πελατών. Παράλληλα, θα συνδυάσει το λογισμικό Power PDF της Nuance με επιλεγμένες σειρές σαρωτών εγγράφων της Epson.  

«Οι λύσεις της Nuance σε συνδυασμό με παγκόσμια υποστήριξη θα δώσουν στους πελάτες μας τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τον κύκλο ζωής των εγγράφων τους με τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο,» δήλωσε ο Koichi Kubota, Chief Operating Officer του τμήματος Printing Solutions Operations Division της Epson. «Μαζί με τους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές και τους σαρωτές της Epson, η Nuance θα βοηθήσει τους πελάτες να αποκτήσουν τον έλεγχο στις ολοένα και πιο περίπλοκες επιχειρησιακές διαδικασίες, απλοποιώντας τις ροές εργασιών αποτύπωσης και τη διαχείριση της εκτύπωσης για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, της συνεργασίας και της αποδοτικότητας της επιχείρησης.»

Οι λύσεις της Nuance που θα διατεθούν *1στην Epson θα περιλαμβάνουν:

Για εκτυπωτές Workforce Enterprise/Pro:

Equitrac Office/Express

Το λογισμικό Equitrac® Officeπαρέχει στις επιχειρήσεις την ευελιξία να επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν το υλικό που χρειάζονται τη στιγμή που το χρειάζονται, με έναν έξυπνο τρόπο εκτύπωσης που μειώνει το κόστος, παρέχει ασφάλεια και αυξάνει την ικανοποίηση του χρήστη. Χάρη στο Hybrid Print Control™, το λογισμικό Equitrac Office παρέχει οργανωτική ευελιξία και έλεγχο, ενώ μειώνει τις περίπλοκες απαιτήσεις από το τμήμα IT καθώς οι εργασίες εκτύπωσης δεν εξαρτώνται πια από διακομιστές εκτύπωσης, προγράμματα οδήγησης εκτύπωσης και περίπλοκες ομάδες εκτυπωτών. Και όλα αυτά ενώ διαχειρίζεται παράλληλα κάθε εκτυπωμένη σελίδα ενός οργανισμού. Καθώς οι απαιτήσεις εκτύπωσης αλλάζουν και η υποδομή IT εξελίσσεται, το λογισμικό Equitrac Office σάς επιτρέπει να προσαρμοστείτε εύκολα σε αυτές τις αλλαγές με μια μοναδική επιλογή ανάπτυξης των εκτυπωτών, χρησιμοποιώντας διακομιστές εκτύπωσης, εκτύπωση Direct IP ή ένα υβριδικό μοντέλο που περιλαμβάνει και τους δύο τρόπους. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν τα περιβάλλοντα εκτύπωσης στις ειδικές ανάγκες του εκάστοτε χρήστη ή επιχείρησης.

 

Το λογισμικό Equitrac® Expressπαρέχει στους διαχειριστές IT την ευελιξία να δώσουν στους σπουδαστές και στο διδακτικό και διοικητικό προσωπικό τη δυνατότητα να εκτυπώνουν το υλικό που χρειάζονται τη στιγμή που το χρειάζονται, οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Παράλληλα, βοηθά στη μείωση των συνολικών εκτυπώσεων και του κόστους εκτύπωσης, στον ακριβή καταμερισμό του κόστους εκτύπωσης και στην εφαρμογή ορίων εκτύπωσης, ενώ επιτρέπει τη χρήση του εκτυπωτή από επισκέπτες μέσω της δυνατότητας pay-for-print (εκτύπωση με χρέωση).

eCopy ShareScan

Το λογισμικό eCopy ShareScanείναι ένα λογισμικό αποτύπωσης εγγράφων που απευθύνεται ιδανικά σε συνεργατικές ροές εργασίας, όπου τα μέλη μιας ομάδας, τα οποία έχουν έναν κοινό στόχο όπως ένα έργο, προμηθεύουν την ομάδα με έγγραφα και περιεχόμενο για περαιτέρω έλεγχο και εμπλουτισμό. Χρησιμοποιώντας έναν πολυλειτουργικό εκτυπωτή στο περιβάλλον της ομάδας εργασίας, το λογισμικό eCopy καθοδηγεί εύκολα και απλά τα μέλη της ομάδας για τη σωστή διαδικασία αποτύπωσης εγγράφων. Αυτή η λύση θα διατίθεται επίσης με τους σαρωτές εγγράφων της Epson.

Για σαρωτές εγγράφων:

OmniPage

Το λογισμικό OmniPage Capture SDKδιαθέτει την πιο αξιόπιστη τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) παγκοσμίως. Παρέχει στους προγραμματιστές τα απαραίτητα εργαλεία για την προσθήκη σε εφαρμογές δυνατοτήτων αξιόπιστης απεικόνισης, οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων και δημιουργίας και μετατροπής αρχείων PDF, καθώς και τεχνολογία αναγνώρισης γραμμοκώδικα, έξυπνη αναγνώριση χαρακτήρων, ζωνική αναγνώριση και άλλα.

Power PDF

Το λογισμικό Power PDFδιευκολύνει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τον έλεγχο των ροών εργασιών που περιλαμβάνουν αρχεία PDF, χάρη στις δυνατότητες δημιουργίας, μετατροπής, επεξεργασίας, συγκέντρωσης και ασφαλούς κοινής χρήσης αρχείων PDF που διαθέτει. Το λογισμικό Power PDF διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων για τη συνεργασία και την ασφαλή κοινή χρήση αρχείων PDF με συναδέλφους και πελάτες. Παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την προσθήκη σχολίων, τη σήμανση, την υπογραφή, την προστασία, την απόκρυψη περιεχομένου και τη συμπίεση αρχείων PDF, καθώς και για τη δημιουργία και την εργασία με φόρμες PDF, διευκολύνοντας έτσι την επεξεργασία και τη δημοσίευση αρχείων PDF. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να μετατρέψουν αρχεία Word σε αρχεία PDF και το αντίστροφο με εξαιρετική συμβατότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία.

 

«Η Epson ξεχωρίζει στην αγορά προϊόντων γραφείου, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία inkjet που διαθέτει. Με την προσθήκη των λογισμικών της Nuance, βελτιώνει τις δυνατότητες παροχής λύσεων πελατών υψηλής ποιότητας και αξίας, που παράλληλα είναι φιλικές προς το περιβάλλον,» δήλωσε ο Chris Strammiello, Vice President του τμήματος Global Alliances & Strategic Marketing της Nuance Document Imaging. «Με τα λογισμικά της Nuance, οι πελάτες της Epson θα βελτιώσουν τις ροές εργασιών εγγράφων, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την αύξηση της αποδοτικότητάς τους. Επιπλέον, οι οργανισμοί θα αποκτήσουν τον έλεγχο της ασφάλειας των εγγράφων και θα μπορούν να διασφαλίσουν τις εμπιστευτικές πληροφορίες από τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από άτομα εντός και εκτός του οργανισμού.»

Σχετικά με την εταιρεία Nuance Communications, Inc.

Η εταιρεία Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους φωνητικών και γλωσσικών λύσεων για επιχειρήσεις και καταναλωτές παγκοσμίως.  Χάρη στις τεχνολογίες, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της, καθιστά πιο αποτελεσματική την εμπειρία χρήστη, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις συσκευές και τα συστήματα. Κάθε μέρα, εκατομμύρια χρήστες και χιλιάδες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις αναγνωρισμένες εφαρμογές της Nuance.  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nuance.com.

*1 Η διαθεσιμότητα των προϊόντων και η ημερομηνία κυκλοφορίας ενδεχομένως να διαφέρουν ανά περιοχή. Για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Epson.