Ο Epson SureColor P5000 κερδίζει το Bραβείο Kαλύτερου Φωτογραφικού Εκτυπωτή στα Βραβεία TIPA

Η Epson αναγνωρίζεται για την πρωτοποριακή τεχνολογία απεικόνισης υψηλής ποιότητας για τον φωτογραφικό κλάδο

Ο Epson SureColor P5000 κερδίζει το Bραβείο Kαλύτερου Φωτογραφικού Εκτυπωτή στα Βραβεία TIPA

Συντάκτες και δημοσιογράφοι των περιοδικών φωτογραφίας από όλο τον κόσμο ξεχώρισαν ένα προϊόν της Epson στα σημαντικά Βραβεία TIPA 2017. Το προϊόν της Epson που διακρίθηκε ως «Ο Καλύτερος Φωτογραφικός Εκτυπωτής» είναι ο SureColor SC-P5000.

Η TIPA – Technical Image Press Association – βασίζει την απόφασή της σε κριτήρια όπως η καινοτομία, η χρήση τεχνολογίας αιχμής, ο σχεδιασμός, η εργονομία, η ευκολία χρήσης και ο λόγος απόδοσης – τιμής για τα προϊόντα κάθε κατηγορίας, σε περίοδο δώδεκα μηνών από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Οι φετινοί νικητές των βραβείων επιλέχθηκαν από εκπροσώπους 27 επαγγελματικών, ερασιτεχνικών και επιχειρηματικών περιοδικών από την Ασία, την Αυστραλία, την Ευρώπη και τη Βόρεια και Νότια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου ενός εκπροσώπου από το Ιαπωνικό Camera Journal Press Club. H τελετή απονομής των βραβείων θα λάβει χώρα στο Τόκιο, στις 16 Ιουνίου 2017.

Η TIPA είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο ισχυρές Φωτογραφικές Ενώσεις Τύπου για λήψη και απεικόνιση, παγκοσμίως. Κερδίζοντας το συγκεκριμένο Βραβείο στη φετινή απονομή,  η Epson έχει λάβει πλέον συνολικά 38 βραβεία από την TIPA για τις τεχνολογίες και τα προϊόντα απεικόνισής της, συμπεριλαμβανομένων εκτυπωτών inkjet, μελανιών, σαρωτών και συσκευών προβολής, από το 1997. Η τελετή απονομής των βραβείων θα λάβει χώρα στο Τόκιο, στις 16 Ιουνίου 2017.

Το βραβευμένο προϊόν έλαβε την εξής αναφορά από την TIPA:

Epson SureColor P5000

O SC-P5000 17 ιντσών είναι ένας desktop εκτυπωτής δοκιμίου, φωτογραφίας και fine art, που προσφέρει ένα σετ μελανιών 10 χρωμάτων, μια κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore TFP και την τεχνολογία ακριβείας Precision Dot της Epson. Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί αποκλειστικά μελάνια 200ml UltraChrome HDX που παρέχουν ενισχυμένη χρωματική γκάμα και υψηλότερη πυκνότητα μαύρων αποχρώσεων, με βελτιωμένη αντοχή εκτύπωσης, σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα.

«Ο εκτυπωτής προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο σκόνης και στατικού, κάτι που μεταφράζεται σε μειωμένες ανάγκες συντήρησης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore διαθέτει 360 ακροφύσια ανά χρώμα για αυξημένη ταχύτητα εκτύπωσης με σταγονίδια μεταβλητού μεγέθους, από 3,5 picolitres, ενώ η έγχρωμη LCD οθόνη 2,7 ιντσών κάνει την εγκατάσταση απλή και τη λειτουργία εξαιρετικά εύκολη.»

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

SC-P5000