Ο online υπολογιστής για την εξοικονόμηση που μπορούν να πετύχουν οι καταναλωτές με τους εκτυπωτές Ink Tank System της Epson

Συγκρίνετε το αρχικό κόστος και το κόστος μελανιού των 20 κορυφαίων σε πωλήσεις εκτυπωτών σε σχέση με τους εκτυπωτές Ink Tank System

Ο online υπολογιστής για την εξοικονόμηση που μπορούν να πετύχουν οι καταναλωτές με τους εκτυπωτές Ink Tank System της Epson

Με τον online υπολογιστή της Epson, οι καταναλωτές και οι μικρές επιχειρήσεις βλέπουν πιο εύκολα την εξοικονόμηση που μπορούν να πετύχουν συγκρίνοντας τους 20 κορυφαίους σε πωλήσεις εκτυπωτές με τους εκτυπωτές Ink Tank System (ITS) της Epson, ώστε να καταλήξουν στην πιο οικονομική επιλογή βάσει των εκτυπωτικών αναγκών τους.

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε νέο εκτυπωτή, ο online υπολογιστής της Epson σάς βοηθά να αντιληφθείτε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, ελέγχοντας τόσο το αρχικό κόστος ενός εκτυπωτή όσο και τα λειτουργικά έξοδα που σχετίζονται με το μελάνι, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Οι επαναστατικοί εκτυπωτές ITS της Epson προσφέρουν μια νέα πρόταση, η οποία προσφέρει χαμηλό κόστος λειτουργίας για τους χρήστες, επενδύοντας σε έναν εκτυπωτή ο οποίος συνοδεύεται με μελάνι για δύο χρόνια στη συσκευασία αγοράς του[1]. Η Kseniya Gordeeva, product manager στην Epson Europe, υποστηρίζει: «Δίνουμε μεγάλη σημασία στα ποσά που οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να εξοικονομούν με τους εκτυπωτές ITS, γι' αυτό και σχεδιάσαμε αυτόν τον online υπολογιστή για να τους το αποδείξουμε. Έχουμε ήδη αποδείξει ότι οι εκτυπωτές Ink Tank System ακολουθούν μια εξαιρετική φιλοσοφία με συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις που αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια τεμάχια[2]. Με αυτό το εργαλείο, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκτιμήσουν πλήρως το ποσό που μπορεί να εξοικονομηθεί.»

Ο εύχρηστος online υπολογιστής απαιτεί μόλις τρία βήματα. Οι επισκέπτες της τοποθεσίας πρέπει απλώς να ενημερώσουν τον υπολογιστή σχετικά με το πόσες σελίδες εκτυπώνουν κατά μέσο όρο ανά μήνα, πόσο καιρό σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον εκτυπωτή και αν χρησιμοποιούν συνήθως φύσιγγες XL. Με αυτές τις πληροφορίες, το εργαλείο μπορεί να συγκρίνει έναν εκτυπωτή ITS με έναν συγκεκριμένο εκτυπωτή laser ή inkjet από τους 20 κορυφαίους σε πωλήσεις, οι οποίοι διατίθενται στην περιοχή του χρήστη. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται με σαφήνεια και περιλαμβάνουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, το κόστος ανά σελίδα και το κόστος ανά 500 σελίδες. Σε κάθε δοκιμή, συγκρίνει επίσης και τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα με ένα μεσαίο μοντέλο της αγοράς, για ακόμα μεγαλύτερη αναλυτικότερα αποτελέσματα.

Για να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας δεν έχουν αμφιβολίες σχετικά με την ορθότητα των αποτελεσμάτων του υπολογιστή, διατίθεται αναλυτική παρουσίαση στην ιστοσελίδα, η οποία επεξηγεί τη μεθοδολογία βάσει της οποίας έγιναν οι υπολογισμοί.


Ο ανανεωμένος υπολογιστής της Epson είναι διαθέσιμος στη σελίδα: www.epson.gr/itscalculator

-Τέλος-

Σημειώσεις προς το συντάκτη

Σχετικά με την Epson
Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.
Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 73.000 υπαλλήλους σε 91 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

http://global.epson.com/

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2015 ήταν 1.577 εκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.gr

Περιβαλλοντικό όραμα 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Αρκετά μελάνια για 2 έτη με βάση τον μέσο όγκο μηνιαίων εκτυπώσεων του χρήστη (Πρόγραμμα WW Page Volume Program της IDC, 2015)

[2] 150 χώρες μεταξύ Οκτωβρίου 2010 και του οικονομικού έτους 2015