Ζωντανέψτε τη διδασκαλία με αυτήν τη διαδραστική λύση που στηρίζεται στη συνεργασία

Απολαύστε εξαιρετικά αποτελέσματα, χάρη σε μια επεκτάσιμη οθόνη έως και 100 ιντσών, από τον κορυφαίο στην αγορά κατασκευαστή λύσεων εκπαίδευσης

Ζωντανέψτε τη διδασκαλία με αυτήν τη διαδραστική λύση που στηρίζεται στη συνεργασία

3 Ιανουαρίου 2017 – Ενθαρρύνετε τη συνεργασία στη διδασκαλία, επωφεληθείτε των προηγμένων δυνατοτήτων διασύνδεσης και αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας, χάρη στη νεότερη, έξυπνη, διαδραστική λύση διδασκαλίας εξαιρετικά μικρής απόστασης της Epson, τον EB-696Ui. Χάρη στην προαιρετική δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης και στη βελτιωμένη λειτουργία επόπτη, είναι εύκολο να ενθαρρύνετε τους μαθητές σας με την προβολή εξαιρετικά λεπτομερών εικόνων σε ανάλυση Full HD.

Ο Hans Dummer, Διευθυντής Οπτικών Μέσων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Ρωσία (EMEAR), αναφέρει: «Αυτός ο βιντεοπροβολέας υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικά μικρής απόστασης χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία, έτσι ώστε να επιτρέπει την κοινή χρήση, να προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες διάδρασης, καθώς και μια κλιμακωτή οθόνη έως και 100 ίντσες, κάτι που οι επίπεδες οθόνες δεν μπορούν να προσφέρουν σε χαμηλό κόστος. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας έως και 10.000 ώρες σε οικονομική λειτουργία μειώνει τα επίπεδα συντήρησης. Η διαδραστικότητα με αφή και η διαδραστικότητα δύο μαρκαδόρων διευκολύνουν τους μαθητές να συμμετέχουν γράφοντας ή ζωγραφίζοντας απευθείας επάνω στις εικόνες που προβάλλονται, χωρίς να χρειάζονται φορητές συσκευές ή υπολογιστή. Εναλλακτικά, η βελτιωμένη λειτουργία επόπτη του λογισμικού EasyMP Multi-PC Projection επιτρέπει στους διδάσκοντες να προβάλλουν εύκολα το περιεχόμενο που επιθυμούν από έως και 50 συσκευές μαθητών, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερες ευκαιρίες κοινής χρήσης περιεχομένου μεταξύ διδασκόντων και μαθητών».

Η εφαρμογή Epson iProjection διευκολύνει την κοινή χρήση περιεχομένου για τους μαθητές και είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android, και πλέον, διατίθεται και για Google Chromebooks. Οι έξυπνες λειτουργίες δημιουργίας σχολίων χωρίς υπολογιστή αυξάνονται, χάρη στη βελτίωση των γραμμών εργαλείων ελέγχου και δημιουργίας σχολίων, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης των λειτουργιών εκτύπωσης και αποθήκευσης, οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω της νέας αρχικής οθόνης. Παρέχονται επίσης δυνατότητες διαιρούμενης οθόνης, εξαιρετικά μεγάλη αλληλεπίδραση πολλαπλών οθονών, δυνατότητα ελέγχου μιας κάμερας εγγράφων απευθείας από τον EB-696Ui, ένα ενσωματωμένο ηχείο 16 w και μια είσοδος μικροφώνου.

Τη σειρά συμπληρώνουν μαζί με τον EB-696Ui, επιπλέον 10 μοντέλα: EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S και EB-670. Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα με βάση την τεχνολογία 3LCD για να προσφέρουν φωτεινές, ζωντανές εικόνες μεγέθους έως και 100 ιντσών, με λόγο αντίθεσης έως και 16.000:1. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν τρεις εισόδους HDMI, για να επιτρέπουν στους διδάσκοντες να συνδέουν εύκολα συσκευές, όπως υπολογιστές, συσκευές αναπαραγωγής DVD και κάμερες εγγράφων. Το λογισμικό SMART Notebook είναι επίσης διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα.

Τα μοντέλα EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-675W, EB-680 και EB-670 θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο 2017, στην τιμή των 3.536€, 2.999€, 2.626€, 2.886€, 2.500€, 2.000€, 1.886€, 1.886€ και 1.749€ αντίστοιχα.

-Τέλος-

Σημειώσεις προς το συντάκτη

Σχετικά με την Epson
Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 73.000 υπαλλήλους σε 91 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

http://global.epson.com/

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2015 ήταν 1.577 εκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.gr

Περιβαλλοντικό όραμα 2050  

http://eco.epson.com/