Η Epson σχεδιάζει μια νέα σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης, εισαγωγικής κατηγορίας, για επιχειρηματική και εκπαιδευτική χρήση

Οι βιντεοπροβολείς της σειράς EB-5000 προσφέρουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, φωτεινότητα και απόδοση που διαρκεί σε προσιτή τιμή

Η Epson σχεδιάζει μια νέα σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης, εισαγωγικής κατηγορίας, για επιχειρηματική και εκπαιδευτική χρήση

3 Ιανουαρίου 2017 – Η Epson ανακοινώνει μια νέα σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης για επιχειρηματική και εκπαιδευτική χρήση, σχεδιασμένη ειδικά για να προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα, αξιοπιστία που διαρκεί και όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένουν οι χρήστες, σε πολύ προσιτή τιμή. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) και EB-5510 (XGA), προσφέροντας μια ευρεία γκάμα διαφορετικών λειτουργιών για τους δυνητικούς χρήστες.

Και τα τρία μοντέλα της σειράς EB-5000 διαθέτουν φωτεινότητα 5.500 lumen, επιτρέποντας στις μονάδες να προβάλλουν καθαρή και ευκρινή εικόνα με ζωντανά χρώματα, ακόμα και σε καλά φωτισμένους χώρους. Μια ποικιλία επιλογών δυνατότητας διασύνδεσης διασφαλίζει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε διάταξη αίθουσας συσκέψεων ή διδασκαλίας, όπως Miracast και HDBaseT1, καθώς και διπλή σύνδεση HDMI.

Οι βιντεοπροβολείς της σειράς EB-5000 προσφέρουν εξαιρετικό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO), όχι μόνο χάρη στην προσιτή τιμή τους, αλλά και λόγω της καλής τιμής των λαμπών αντικατάστασης. Ωστόσο, η αντικατάσταση λάμπας μπορεί να μην αποτελέσει ποτέ πρόβλημα για εσάς, χάρη στην αυξημένη διάρκεια ζωής της λάμπας που φτάνει τις 10.000 ώρες2 σε όλα τα μοντέλα. Αυτές οι μονάδες είναι επίσης πολύ ευέλικτες και εγκαθίστανται εύκολα, χάρη στην οριζόντια και κατακόρυφη μετατόπιση φακού και τον ευρύ λόγο αντίθεσης.

Ο Daniel Rose, Product Manager στην Epson Europe, υποστηρίζει «Στην Epson θεωρούμε σημαντικό να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης, γι' αυτό πέρα από τις υψηλής τεχνολογίας μονάδες, εστιάζουμε σε εισαγωγικής κατηγορίας λύσεις, σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες των εκπαιδευτικών και εταιρικών οργανισμών. Η σειρά EB-5000 προσφέρει αξιόλογη απόδοση για τα χρήματά της, με φωτεινότητα 5.500 lumen και εξαιρετική διάρκεια ζωής λάμπας, ενώ είναι ιδανική για εγκαταστάσεις πολλαπλών μονάδων».

Οι βιντεοπροβολείς της σειράς EB-5000 διατίθενται από την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Κύρια χαρακτηριστικά

EB-5530U

EB-5520W

EB-5510

Φωτεινότητα 5.500 lumen

Λειτουργία οθόνης

WUXGA

WXGA

XGA

Δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης Miracast

-

Δυνατότητα διασύνδεσης HDBaseT ενός καλωδίου

-

Αυξημένη διάρκεια ζωής λάμπας 10.000 ωρών

Βελτιωμένα χρώματα και πιο καθαρά λευκά

Ενισχυμένη αντίθεση και βελτιωμένη εστίαση

Οριζόντια και κατακόρυφη μετατόπιση φακού με ευρεία μεγέθυνση

Χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας χάρη στις οικονομικά προσιτές λάμπες αντικατάστασης

Δύο υποδοχές HDMI

 1. Οι λειτουργίες Miracast και HDBaseT είναι διαθέσιμες μόνο στα μοντέλα EB-5530U και EB-5520W.

 2. Διάρκεια ζωής λάμπας 10.000 ωρών, βάσει χρήσης του βιντεοπροβολέα σε οικονομική λειτουργία.

  -Τέλος-

  Σημειώσεις προς το συντάκτη

  Σχετικά με την Epson
  Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.
  Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 73.000 υπαλλήλους σε 91 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

  http://global.epson.com/

  Σχετικά με την Epson Europe

  Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2015 ήταν 1.577 εκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.gr

  Περιβαλλοντικό όραμα 2050  

  http://eco.epson.com/