Οι ταχύτεροι φορητοί επαγγελματικοί σαρωτές στην αγορά1

Με εξαιρετική ευελιξία μέσων, δυνατότητα διασύνδεσης Super Speed USB 3.0 και πρακτικό τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων

Οι ταχύτεροι φορητοί επαγγελματικοί σαρωτές στην αγορά1

21 Νοεμβρίου 2016 – Η Epson ανακοινώνει δύο νέους φορητούς επαγγελματικούς σαρωτές, με τις ταχύτερες ταχύτητες στην αγορά[1]. Οι σαρωτές WorkForce DS-310 και DS-360W διευκολύνουν τη γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει. Με έναν από τους ελαφρύτερους και μικρότερους σχεδιασμούς στην κατηγορία τους, είναι ιδανικοί για μεταφορά σε τσάντα ή για τοποθέτηση σε συρτάρι, προσφέροντας τη δυνατότητα στους εργαζόμενους που μετακινούνται συχνά, να ψηφιοποιούν απλά και γρήγορα έγγραφα, εντός και εκτός γραφείου, με μεγάλη ευκολία. Η επιπλέον ενσωματωμένη μπαταρία και η ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης του DS-360W σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε μια πραγματικά φορητή εμπειρία σάρωσης, χωρίς καλώδια.

Ο Steve King, Product Manager στην Epson Europe, επισημαίνει: "Η σάρωση, όπου κι αν είστε, γίνεται εύκολα με αυτούς τους φορητούς επαγγελματικούς σαρωτές, που είναι οι ταχύτεροι στην αγορά1, αποδίδοντας 25 σελίδες/λεπτό1, σε διπλής και μονής όψης σαρώσεις και στα 300 dpi σε έγχρωμα και ασπρόμαυρα έγγραφα. Χάρη, μάλιστα, στη δυνατότητα διασύνδεσης Super Speed USB 3.0 και τον τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων, η απόδοσή τους είναι ακόμα καλύτερη. Η ενσωματωμένη μπαταρία, η ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης και η δυνατότητα φόρτισης εν κινήσει μέσω USB σάς επιτρέπουν να κάνετε σαρώσεις οπουδήποτε".

Εξαιρετική ευελιξία μέσων

Και τα δύο μοντέλα έχουν τη δυνατότητα σάρωσης μιας ευρείας γκάμας μέσων, όπως φακέλων, και μπορούν επίσης να σαρώνουν κάρτες και χαρτιά πάχους 52-230 gsm. Είναι ιδανικά, όποτε υπάρχει ανάγκη σάρωσης και λήψης έντυπων εγγράφων, όπως επαγγελματικών καρτών ή ενυπόγραφων εντύπων.

Δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης στον DS-360W

Σαρώστε έγγραφα εύκολα σε κινητά και tablet χάρη στη δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης που προσφέρει μια εμπειρία απαλλαγμένη από καλώδια. Επίσης, η μπαταρία και η δυνατότητα φόρτισης της συσκευής εν κινήσει, τον καθιστούν ιδανικό για το εργατικό δυναμικό που εργάζεται εκτός γραφείου. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τη δωρεάν λήψη του λογισμικού Document Capture Pro της Epson, ενσωματώνεται απρόσκοπτα στη ροή εργασιών των επιχειρήσεων, μέσω των πιο συνηθισμένων συστημάτων διαχείρισης εγγράφων. Σε συνδυασμό με το Document Capture Pro, ο DS-360W προσφέρει πολλές λειτουργίες "αποστολής σάρωσης προς", όπως "σάρωση στο cloud", "σάρωση σε email" και "σάρωση στο SharePoint", μαζί με πολλά άλλα χαρακτηριστικά απεικόνισης εγγράφου, όπως αναγνώριση γραμμοκώδικα και υποστήριξη OCR-A / B.

Οι WorkForce DS-360W και DS-310 θα είναι διαθέσιμοι από τον Ιανουάριο του 2017.

Χαρακτηριστικά

 • Φορητός, επαγγελματικός σαρωτής για γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει
 • Ο ταχύτερος στην κατηγορία του1 - ταχύτητα σάρωσης 25 σελ./λεπτό, σάρωση διπλής και μονής όψης, έγχρωμη σάρωση στα 300 dpi
 • Διαχειρίζεται βάρη χαρτιού από 52 έως 230 gsm
 • Μπορεί να σαρώσει μια ευρεία γκάμα μέσων, όπως φακέλους, επαγγελματικές κάρτες, αποδείξεις κ.ά.
 • Ειδική λειτουργία σάρωσης καρτών για ταυτότητες, διπλώματα, κάρτες μέλους και άλλα
 • Συμβατότητα με USB 3.0
 • Ενσωματωμένη μπαταρία (μόνο για το DS-360W)
 • Δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi για ακόμα μεγαλύτερη φορητότητα (μόνο DS-360W)
 • Ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 20 σελίδων επιταχύνει τις ροές εργασίας
 • Συμβατότητα με Windows και Mac
 • Αποθηκεύστε έγγραφα ως αρχεία PDF με δυνατότητα αναζήτησης, Excel και Word, αλλά και με άλλους τρόπους.
 • Epson Scan 2.0 και Document Capture Pro

 

 


Σημειώσεις προς το συντάκτη

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 73.000 υπαλλήλους σε 91 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

http://global.epson.com/

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2014 ήταν 1.551 εκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.gr/

Περιβαλλοντικό όραμα 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Σε σύγκριση με προσωπικούς φορητούς σαρωτές, όπως έχει προσδιοριστεί από την Infosource για την περιοχή EMEA και βάσει των προδιαγραφών από τις ιστοσελίδες των ανταγωνιστικών εταιρειών για τον Ιούνιο του 2016.