Η Epson και η AED υπογράφουν συμφωνία

Η Epson, o παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή βιντεοπροβολέων, ανακοίνωσε μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με την AED

Η Epson και η AED υπογράφουν συμφωνία

Η Epson, o παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή βιντεοπροβολέων, ανακοίνωσε μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με την AED, την κορυφαία εταιρεία διανομής πωλήσεων και ενοικίασης  βιντεοπροβολέων εγκατάστασης στη Benelux, ώστε να την προμηθεύσει με περισσότερους από 130 laser βιντεοπροβολείς, συμπεριλαμβανομένων 70 τεμαχίων του νέου EB-L1505U, ενός από τους πιο φωτεινούς 3LCD βιντεοπροβολείς στην αγορά.

Ο Thierry Heldenbergh, Διευθύνων Σύμβουλος της AED Display, σχολίασε: «Η AED συνδεόταν πάντα με την κορυφαία τεχνολογία στην αγορά. Επιλέξαμε την Epson γιατί ικανοποιούσε και μάλιστα ξεπερνούσε τις απαιτήσεις μας για ανθεκτικούς, ευέλικτους και αληθινά φωτεινούς βιντεοπροβολείς που παρέχουν άριστη απόδοση σε χρώμα και εικόνα. Ως η κορυφαία εταιρεία διανομής πωλήσεων και ενοικίασης στη Benelux, αξιολογήσαμε τη σημαντική επένδυση που έκανε η Epson στη νέα της σειρά laser βιντεοπροβολέων εγκατάστασης, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα που οι πελάτες μας δικαίως απαιτούν από εμάς.»

Ο Neil Colquhoun, Εκτελεστικός Διευθυντής επαγγελματικών προβολών της Epson Ευρώπης, συμπλήρωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανακοινώνω αυτήν τη συναρπαστική συνεργασία με την AED. H Epson έχει ήδη επιτύχει τρομακτική ανάπτυξη μετά το λανσάρισμα της νέας σειράς βιντεοπροβολέων εγκατάστασης, η οποία προσφέρει την ανώτερη τεχνολογία 3LCD. Αυτή η συμφωνία με την AED προσθέτει έναν εξαιρετικό συνεργάτη με πλούσια εμπειρία στους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης τόσο στην ενοικίαση όσο και στην πώληση, δίνοντας και στις δύο εταιρείες τη δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη.»

Ο EB-L1505 δεν είναι μόνο ένας από τους φωτεινότερους 3LCD laser βιντεοπροβολείς στην αγορά, αμέσως μετά τον EB-L25000[1] της Epson, είναι επίσης μικρότερος και πιο ελαφρύς από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα[2]. Με περιστροφή 360 μοιρών, προσφέρει βάση υψηλής ευελιξίας με μια καλυμμένη οπτική μονάδα και ανόργανο φωσφορικό τροχό, που παρέχει 20.000 ώρες αξιόπιστης χρήσης, χωρίς την ανάγκη συντήρησης[3], καθιστώντας τον ικανό να ανταποκριθεί στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως συναυλιακοί χώροι και θέατρα.

Η Epson είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής βιντεοπροβολέων και έχει διατηρήσει τη θέση της ως ο νούμερο ένα προμηθευτής βιντεοπροβολέων στον κόσμο επί 15 συνεχόμενα έτη[4]. Οι 3LCD βιντεοπροβολείς της έχουν πετύχει συνολικές πωλήσεις 20 εκατομμυρίων τεμαχίων παγκοσμίως. Η τελευταία σειρά των 3LCD βιντεοπροβολέων της Epson περιλαμβάνει τον πιο φωτεινό 25.000-lumen[5] 3LCD βιντεοπροβολέα που έχει κατασκευαστεί και η εταιρεία είναι ο πρώτος κατασκευαστής βιντεοπροβολέων που παράγει ανόργανα 3LCD πάνελς με πηγή φωτός laser.

Τα πλεονεκτήματα των 3LCD laser βιντεοπροβολέων της Epson περιλαμβάνουν:

Ποιότητα εικόνας

Με μια πηγή φωτός υψηλής αποτελεσματικότητας, οι 3LCD laser βιντεοπροβολείς της Epson ενδείκνυνται για μεγάλους χώρους, όπως αίθουσες ακροάσεων και συναυλιακοί χώροι. Χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη  3LCD τεχνολογία της Epson, οι νέοι βιντεοπροβολείς είναι ικανοί να αναπαράγουν θεαματικές εικόνες με εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας χρωμάτων.

Αξιοπιστία

Τα αυθεντικά LCD panels της Epson και οι φωσφορικοί τροχοί είναι φτιαγμένοι από ανόργανο υλικό με ανώτερη ανθεκτικότητα στο φως και τη ζέστη. Συνδυάζοντας αυτά σε έναν laser βιντεοπροβολέα, έχουμε ως αποτέλεσμα φωτεινές, ζωντανές εικόνες για εξαιρετικά μεγάλες περιόδους και 20.000 ώρες χρήσης χωρίς συντήρηση.

Ευελιξία

H γκάμα των 3LCD laser βιντεοπροβολέων της Epson είναι σχεδιασμένοι για κάθε χώρο και εφαρμογή. Περιστροφή 360 μοιρών και μια ευρεία γκάμα από φακούς διασφαλίζουν ότι αυτοί οι βιντεοπροβολείς μπορούν να τοποθετηθούν σε μια μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών για προβολή mapping, σήμανση και φιλοξενία άλλων εφαρμογών.

 

[1] Μερικοί κοντινής απόστασης και πολύ μακρινής απόστασης φακοί δεν θα παράξουν 25,000lm.

[2] Εκτιμώμενος χρόνος μέχρι να μειωθεί κατά 50% η φωτεινότητα από την πρώτη χρήση. Υπολογισμένο με τεστ σε   συμπτυγμένο χρόνο, κάνοντας υπόθεση για χρήση 0.04 - 0.20 mg/m3 σε συγκεκριμένο θέμα. Ο χρόνος διαφοροποιείται, με βάση τις συνθήκες και τα περιβάλλοντα χρήσης.

[3] Εκτιμώμενος χρόνος μέχρι να μειωθεί κατά 50% η φωτεινότητα από την πρώτη χρήση. Υπολογισμένο με τεστ σε συμπτυγμένο χρόνο, κάνοντας υπόθεση για χρήση 0.04 - 0.20 mg/m3 σε συγκεκριμένο θέμα. Ο χρόνος διαφοροποιείται, με βάση τις συνθήκες και τα περιβάλλοντα χρήσης.

[4] Το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε τεμάχια στην κατηγορία βιντεοπορβολέων 500-lumen και άνω (Πηγή: Futuresource Consulting Limited, 2001-2015)

[5] Από το Σεπτέμβριο του 2016