Νέο λογισμικό ενισχύει την ασφάλεια και την απόδοση των περιβαλλόντων σάρωσης και εκτύπωσης της Epson

Το Epson Print Admin δημιουργεί ένα ασφαλές σημείο ελέγχου πρόσβασης τύπου pull printing, απλοποιώντας τις διαδικασίες που πρέπει να κάνει ο χρήστης, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση του κόστους και προάγει την κοινωνική υπευθυνότητα

Νέο λογισμικό ενισχύει την ασφάλεια και την απόδοση των περιβαλλόντων σάρωσης και εκτύπωσης της Epson

Η Epson ανακοινώνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο του λογισμικού διαχείρισης εκτύπωσης με το Epson Print Admin. Αυτή η λύση που βασίζεται σε διακομιστή επιτρέπει στις μικρομεσαίες και τις μεγάλες επιχειρήσεις να ενισχύουν την ασφάλεια των εγγράφων τους με έλεγχο ταυτότητας χρηστών στις συσκευές, καθώς και να έχουν τον έλεγχο των δαπανών εκτύπωσης και σάρωσής τους. Το Epson Print Admin διαθέτει έξυπνο περιβάλλον χρήσης και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εύκολη απομακρυσμένη διαχείριση, καθώς ενοποιείται αρμονικά με την υπάρχουσα αρχιτεκτονική και τις συσκευές, ώστε να διασφαλίζεται η συμβατότητα.

Όλοι οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν αυτήν την πρωτοποριακή λύση, χωρίς κόστος άδειας χρήσης, σε έως δύο συσκευές. Διατίθενται επιπλέον άδειες για μία, πέντε, 20 ή 50 συσκευές για μέγιστη ευελιξία. Το Epson Print Admin επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιούν τα οφέλη της βραβευμένης επιχειρηματικής τεχνολογίας inkjet της Epson, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις εταιρείες να περιορίσουν τα απορρίμματα, την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2 και αερίων, όπως αναλύεται στη διεύθυνση: www.epson.eu/maketheswitch.

Ο έλεγχος ταυτότητας του προφίλ των χρηστών προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένη χρήση των συσκευών σας, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Μόλις ελεγχθεί η ταυτότητα των εργαζομένων, μπορούν να επωφεληθούν από ένα εξατομικευμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη σε συμβατές συσκευές, έτσι ώστε να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση των λειτουργιών και περισσότερο στην εργασία τους.

Είναι δυνατή η ρύθμιση ειδοποιήσεων, οι οποίες θα ενημερώνουν τους χρήστες σχετικά με την υπεύθυνη εκτύπωση. Έτσι, μπορείτε να αποθαρρύνετε την εκτύπωση περιττών και άχρηστων εκτυπώσεων με πλήρη χρώματα, στο σημείο ακριβώς όπου δημιουργούνται οι εργασίες εκτύπωσης. Οι ενσωματωμένοι κανόνες οικονομικής λειτουργίας και οι εξατομικευμένες ροές εργασιών σάρωσης με το άγγιγμα ενός κουμπιού διασφαλίζουν ότι οι εταιρείες θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των εγγράφων που εκτυπώνουν και σαρώνουν.

Η μεγάλη γκάμα αναφορών και αναλύσεων επιτρέπει την απόλυτη διαφάνεια, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τους δικούς τους κανόνες εκτύπωσης, ώστε να διασφαλίσουν ότι η συμπεριφορά των εργαζομένων τους θα είναι οικονομικά αποδοτική και θα συνεπάγεται χαμηλό όγκο απορριμμάτων εκτύπωσης. Ως προς την παρακολούθηση και τον περιορισμό του κόστους εκτύπωσης, η δυνατότητα αντιστοίχισης κωδικών χρέωσης και χρήσεων εκτύπωσης σε κέντρα κόστους διασφαλίζει την εύκολη διαχείριση του προϋπολογισμού.

Ο Patrick Perrot, Market Development Manager στην Epson Europe, δήλωσε: "Η λύση αυτή βασίζεται στην πετυχημένη στρατηγική παροχής ολοκληρωμένων λύσεων για επιχειρήσεις. Παράλληλα με την αρχιτεκτονική Ανοικτής Πλατφόρμας για τους επιχειρηματικούς εκτυπωτές inkjet, τη λύση διαχείρισης του στόλου μας, το Epson Device Admin και τη διαχειριζόμενη υπηρεσία εκτύπωσης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το Print365, έχουμε διευρύνει τη σειρά υπηρεσιών εκτύπωσης προστιθέμενης αξίας που παρέχουμε στις επιχειρήσεις, με πλεονεκτήματα εξοικονόμησης κόστους και προστασίας του περιβάλλοντος.”

Το Epson Print Admin είναι πλέον διαθέσιμο. Επικοινωνήστε με το μεταπωλητή Epson της περιοχής σας για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/epa.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Πλεονεκτήματα εγκατάστασης και συμβατότητας

Πλεονεκτήματα για τους διαχειριστές

Πλεονεκτήματα για την παραγωγικότητα των χρηστών

Κεντρική ανάπτυξη, απομακρυσμένη διαχείριση

Δικαιώματα ελέγχου πρόσβασης

Εξουσιοδότηση με ταυτότητα, σύνδεση/κωδικό πρόσβασης ή αριθμό αναγνωριστικού

Μεγάλη συμβατότητα με προϊόντα Epson

Παρακολούθηση των ενεργειών των εργαζομένων στα μηχανήματα "Όλα σε ένα"

Εξατομικευμένο περιβάλλον εργασίας στα μηχανήματα "Όλα σε ένα"

Ευέλικτες μέθοδοι ελέγχου ταυτότητας

Χρήση υποχρεωτικών κανόνων για χρήστες, με σκοπό την εξοικονόμηση του κόστους και τη μείωση του αντικτύπου στο περιβάλλον

Ασφαλής εκτύπωση τύπου pull printing

Υποστήριξη μεγάλης γκάμας συσκευών ανάγνωσης καρτών

Έλεγχος του κόστους και προσδιορισμός κατανάλωσης ανά χρήστη/ομάδα

Λειτουργία "Scan and Send to Me" (σάρωση και αποστολή σε συγκεκριμένο χρήστη)

Εύκολη αξιολόγηση με λογισμικό διαχωρισμού των δωρεάν από τις επί πληρωμή υπηρεσίες

Ολοκληρωμένη δημιουργία αναφορών

Απευθείας πρόσβαση σε εξατομικευμένες προκαθορισμένες ρυθμίσεις σάρωσης

Εύκολη ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε υποδομή IT

Ευρεία υποστήριξη γλωσσών για περιβάλλοντα χρήστη μηχανημάτων "Όλα σε ένα"

Ευρεία υποστήριξη γλωσσών

Έλεγχος κατάστασης από τους εργαζομένους

Ολοκληρωμένα εγχειρίδια

Συμβατότητα συστήματος διακομιστή λειτουργικού συστήματος

 


Σημειώσεις προς το συντάκτη

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες και αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες, μικρού μεγέθους τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί περισσότερους από 67.000 υπαλλήλους σε 90 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

www.global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2015 ήταν 1.577 εκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.gr

Περιβαλλοντικό όραμα 2050  

http://eco.epson.com/