Το νέο φωτογραφικό χαρτί Glossy με προσιτή τιμή φέρνει την ποιότητα της Epson στην καθημερινή ζωή

Εύκολη εκτύπωση φωτογραφιών στο σπίτι, με χαμηλό κόστος

Το νέο φωτογραφικό χαρτί Glossy με προσιτή τιμή φέρνει την ποιότητα της Epson στην καθημερινή ζωή

1η Σεπτεμβρίου – Το νέο φωτογραφικό χαρτί Glossy της Epson προσφέρει μια προσιτή λύση για καθημερινή εκτύπωση φωτογραφιών. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την τελευταία φωτογραφία που τραβήξατε στις διακοπές σας για να την βάλετε στο ψυγείο, για εικόνες για μια σχολική εργασία ή για φωτογραφίες για έναν πίνακα διαθέσεων, αυτό το προσιτό φωτογραφικό χαρτί εξασφαλίζει την ποιότητα της Epson κάθε φορά.

Αυτό το φωτογραφικό χαρτί έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σειρά μελανιών της Epson, ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Για την ακρίβεια, τα νέα αυτά είναι θετικά και για όσους διαθέτουν εκτυπωτή inkjet οπίσθιας τροφοδοσίας οποιασδήποτε μάρκας, καθώς μπορούν επίσης να επωφεληθούν από όλα τα οφέλη που προσφέρει αυτό το οικονομικά προσιτό χαρτί.

Η Epson προσφέρει μια συλλογή φωτογραφικών χαρτιών, για να διασφαλίσει ότι έχετε στη διάθεσή σας το κατάλληλο προϊόν στην κατάλληλη τιμή, για κάθε περίσταση. Το νέο, οικονομικά προσιτό φωτογραφικό χαρτί Glossy τριών αστέρων 183 gsm ανήκει δικαιωματικά στην εισαγωγικής κατηγορίας σειρά της Epson. Για όσους αναζητούν επαγγελματική ποιότητα ή ποιότητα κατάλληλη για αρχειοθέτηση, η Epson προσφέρει, επίσης, το φωτογραφικό χαρτί Glossy τεσσάρων αστέρων 200 gsm με επίστρωση ρητίνης, το φωτογραφικό χαρτί Premium Glossy πέντε αστέρων 255 gsm και τέλος, το φωτογραφικό χαρτί Ultra Glossy πέντε αστέρων και πλέον 300 gsm.

Ιδανικό για μια σειρά χρήσεων, το προσιτό φωτογραφικό χαρτί Glossy διατίθεται σε δύο μεγέθη (A4 και 10x15 εκ.), αλλά και σε διάφορα πακέτα: των 20, των 50 ή των 100 φύλλων. Το χαρτί διατίθεται σε σακούλα που σφραγίζει ξανά, γεγονός που διευκολύνει την προστασία του από την υγρασία και το φως. 

Ο Nigel Wildman, ανώτερος διευθυντής προϊόντων στην Epson Europe, δήλωσε: "Λατρεύουμε τις φωτογραφίες και πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να μπορεί να της εκτυπώνει πιο ελεύθερα. Το κόστος μπορεί να αποτελεί συχνά εμπόδιο, γι' αυτό δίνουμε τη λύση με το οικονομικά προσιτό φωτογραφικό χαρτί Glossy. Προσφέρει φωτογραφίες με την ποιότητα της Epson σε χαμηλό κόστος, διευκολύνοντας, καθημερινά, πολύ περισσότερο την εκτύπωση φωτογραφιών."

Το οικονομικά προσιτό φωτογραφικό χαρτί Glossy θα διατίθεται από τον Οκτώβριο του 2016.

 


Σημειώσεις προς το συντάκτη

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες και αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες, μικρού μεγέθους τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί περισσότερους από 67.000 υπαλλήλους σε 90 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

www.global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2015 ήταν 1.577 εκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.gr

Περιβαλλοντικό όραμα 2050  

http://eco.epson.com/