Νέοι ευέλικτοι σαρωτές σχεδόν για όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης

Οικονομικοί, γρήγοροι και ευέλικτοι επίπεδοι σαρωτές με το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία τους1 και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Νέοι ευέλικτοι σαρωτές σχεδόν για όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης

1η Σεπτεμβρίου 2016 – Απλοποιήστε τις διαδικασίες εξυπηρέτησης πελατών και αυξήστε την παραγωγικότητα με τους νέους σαρωτές εγγράφων WorkForce DS-1660W και DS-1630. Αυτοί οι οικονομικοί σαρωτές εγγράφων συνδυάζουν την ευελιξία ενός επίπεδου σαρωτή με την άνεση ενός ταχύτατου αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) 50 σελίδων για την πραγματοποίηση σχεδόν κάθε εργασίας. Ιδανικός για τη σάρωση διαβατηρίων, βιβλιαρίων και ευαίσθητων εγγράφων στον επίπεδο σαρωτή, ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) είναι επίσης ιδανικός για στοίβες χαρτιού.

Ο Steve King, Product Manager στην Epson Europe, επισημαίνει: “Είτε σαρώνετε καθημερινά έγγραφα, είτε σημαντικά έγγραφα τεκμηρίωσης, όπως πιστοποιητικά γέννησης ή ακόμα και παλιά γράμματα και λογιστικά βιβλία, αυτή η ευέλικτη, εύχρηστη λύση μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν όλες τις ανάγκες μιας επιχείρησης. Δύο από τους ταχύτερους σαρωτές στην κατηγορία τους στις 25 σελίδες το λεπτό, έχουν επίσης το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία τους[1], γεγονός που καθιστά εύκολη την τοποθέτηση των μοντέλων αυτών στο γραφείο.”

Μικρές επιχειρήσεις μέχρι μεγάλοι οργανισμοί που ψάχνουν μια οικονομική και εύκολη λύση σάρωσης θα επωφεληθούν από τη δυνατότητα διασύνδεσης USB 3.0, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει μείωση ταχύτητας, ακόμα και σε ανάλυση 300 dpi, και χάρη στη λειτουργία εγγράφων μεγάλου μήκους είναι δυνατή η σάρωση χαρτιού μήκους πάνω από τρία μέτρα (μία όψη μόνο). Η σάρωση διπλής όψης και η αυτόματη ανίχνευση τύπου εικόνας αυξάνουν επίσης την αποδοτικότητα του γραφείου, ενώ η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi και Wi-Fi Direct στο DS-1660W παρέχει επιπλέον άνεση για οργανισμούς που θέλουν να αναπτύξουν μια αποκλειστική λύση σάρωσης για το περιβάλλον τους, η οποία θα είναι εύκολα προσβάσιμη από πολλά άτομα.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν επίσης έξυπνες προσαρμογές χρωμάτων και εικόνας, όπως η αυτόματη περικοπή, η διόρθωση κλίσης και η αφαίρεση κενής σελίδας και φόντου με την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας της Epson.

Περιλαμβάνονται τα προγράμματα οδήγησης TWAIN και ISIS[2] για την ομαλή ενσωμάτωση στα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης εγγράφων και είναι δυνατή η σάρωση σε PC, Mac ή λογαριασμούς online αποθήκευσης με ένα άγγιγμα.

Οι WorkForce DS-1660W και DS-1630 θα είναι διαθέσιμοι από το Σεπτέμβριο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ένας από τους ταχύτερους σαρωτές στην κατηγορία του - ταχύτητα σάρωσης 25 σελίδες το λεπτό
 • Σάρωση ευρείας γκάμας εγγράφων, όπως βιβλία, διαβατήρια, δεμένα έγγραφα και ευαίσθητα αντικείμενα
 • Το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία του1
 • Δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi και Wi-Fi Direct (μόνο DS-1660W)
 • Προγράμματα οδήγησης TWAIN και ISIS για ομαλή ενσωμάτωση στα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης εγγράφων
 • Σάρωση και των δύο όψεων μιας σελίδας με τη σάρωση διπλής όψης
 • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) 50 σελίδων
 • Δημιουργία έως 30 εργασιών και αξιοποίηση της εύκολης σάρωσης με ένα άγγιγμα σε φακέλους, email, λογαριασμούς online αποθήκευσης2 και άλλα με τον προαιρετικό πίνακα δικτύου (DS-1630 μόνο)
 • Η δυνατότητα διασύνδεσης USB 3.0 σημαίνει ότι δεν μειώνεται η ταχύτητα, ακόμα και σε ανάλυση 300 dpi
 • Έξυπνες προσαρμογές χρωμάτων και εικόνας — αυτόματη περικοπή, διόρθωση κλίσης και αφαίρεση κενής σελίδας και φόντου με την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας της Epson
 • Το περιλαμβανόμενο λογισμικό της Epson επιτρέπει τη διπλή έξοδο εικόνας - αποστολή μίας σάρωσης σε δύο διαφορετικούς προορισμούς
 • Η λειτουργία εγγράφων μεγάλου μήκους επιτρέπει τη σάρωση χαρτιού μήκους πάνω από τρία μέτρα (3.048 mm) (μία όψη μόνο)

 


Σημειώσεις προς το συντάκτη

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες και αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες, μικρού μεγέθους τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί περισσότερους από 67.000 υπαλλήλους σε 90 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

www.global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2015 ήταν 1.577 εκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.gr

Περιβαλλοντικό όραμα 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Με βάση τα δεδομένα από τις τοποθεσίες web και τα φυλλάδια των πέντε κορυφαίων σε πωλήσεις ανταγωνιστικών μοντέλων σαρωτών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική για ολόκληρο το έτος 2015 σύμφωνα με τις πωλήσεις σαρωτών διαχείρισης εγγράφων για όλο το 2015 από την InfoSource.

[2] Προγράμματα οδήγησης ISIS διαθέσιμα μόνο στο μοντέλο DS-1630