Η Epson προσθέτει την εκτύπωση διπλής όψης A3 στη σειρά εκτυπωτών της Ink Tank System

Εκτυπωτές Ink Tank System που ταιριάζουν σε κάθε επιχείρηση

Η Epson προσθέτει την εκτύπωση διπλής όψης A3 στη σειρά εκτυπωτών της Ink Tank System

1η Σεπτεμβρίου 2016 - Προσθέτοντας περισσότερες επιλογές στη σειρά εκτυπωτών της Ink Tank System (ITS), η Epson παρουσίασε δύο νέα μοντέλα που απευθύνονται στην αγορά του μικρού και οικιακού γραφείου, τον L605 και τον L1455. Και τα δύο μοντέλα προσθέτουν στη σειρά ITS την εκτύπωση διπλής όψης. Ο L605 είναι ο πρώτος 3-σε-1 εκτυπωτής της Epson με αυτήν τη λειτουργία και ο L1455 είναι ο πρώτος 4-σε-1 με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης Α3 και σάρωσης Α3.

Η εκτύπωση διπλής όψης μειώνει τη χρήση του χαρτιού στο ήμισυ και συμβάλλει στη μείωση του λειτουργικού κόστους εκτυπώνοντας αυτόματα και στις δύο πλευρές της σελίδας. Οι εκτυπωτές ITS της Epson έχουν ήδη τη δυνατότητα να εξοικονομούν στους χρήστες έως και 90% του κόστους των εκτυπώσεων[1], συνεπώς, αυτή η νέα λειτουργία θα συμβάλλει περαιτέρω στην οικονομική απόδοση του συστήματος.

Σχεδιασμένο για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου, το δοχείο μελανιών εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να αποχαιρετίσουν τις φύσιγγες. Στη θέση τους, ο L605 και ο L1455 διαθέτουν ενσωματωμένα δύο σετ φιαλιδίων μελανιών υψηλού-όγκου. Αυτό σημαίνει ότι ο L1455 μπορεί να εντυπωσιάσει εκτυπώνοντας έως 10.500 σελίδες[2] και ο L605 έως 11.000 σελίδες2 από τα μελάνια που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Συνεπώς, οι εκτυπωτές ITS προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα και μπορούν να εκτυπώνουν πολύ περισσότερες σελίδες μεταξύ των αναπληρώσεων.

Δεν είναι μόνο η οικονομική τους απόδοση που καθιστούν αυτά τα μοντέλα μια ελκυστική λύση για επιχειρήσεις. Είναι επίσης απλοί, αξιόπιστοι και μπορούν να παρέχουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Και τα δύο μοντέλα παρέχουν καθαρές, ευκρινείς εκτυπώσεις ακριβείας χάρη στην ανθεκτική και αξιόπιστη τεχνολογία Micro Piezo της Epson και στα αυθεντικά μελάνια της Epson. Ιδανικά για επιχειρήσεις, αυτά τα μοντέλα χρησιμοποιούν υγρά μελάνια για έγχρωμες εκτυπώσεις και μελάνια pigment για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις για γρήγορο στέγνωμα χωρίς μουτζούρες. Είναι επίσης γρήγοροι με ταχύτητες εκτύπωσης 13,7 σελ./λεπτό (L605) και 18 σελ./λεπτό (L1455)[3].

Τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για ευκολία και αξιοπιστία με το εξειδικευμένο δοχείο μελανιών πλήρως ενσωματωμένο στον εκτυπωτή.  Για μεγαλύτερη σιγουριά, και τα δύο μοντέλα συνοδεύονται από εγγύηση κατασκευαστή ενός έτους ή 50.000 σελίδων.

Η Kseniya Gordeyeva, διευθύντρια προϊόντων στην Epson Europe, δήλωσε: «Διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ανάγκη για εκτυπωτές ITS με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης Α3 στην αγορά μικρού και οικιακού γραφείου. Οι εκτυπωτές μας L605 και L1455 έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν αυτήν την ανάγκη, διασφαλίζοντας ότι ακόμη περισσότεροι χρήστες μπορούν να βρουν ένα προϊόν που τους ταιριάζει».

Βασικά χαρακτηριστικά

L605

L1455

Ενσωματωμένο δοχείο μελανιών εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας

 

 

Εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και εκτύπωση διπλής όψης

+φαξ  +A3

 

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 30 σελίδων

Τεχνολογία Micro Piezo

Εγγύηση της Epson για 12 μήνες ή 50.000 σελίδες

Αυθεντικά μελάνια Epson με μελάνια pigment για ασπρόμαυρη εκτύπωση

Ταχύτητες εκτύπωσης3

13,7 σελ./λεπτό

 

18 σελ./λεπτό

 

Δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi, Wi-Fi Direct και Ethernet

Σελίδες που εκτυπώνονται από τα δύο σετ φιαλιδίων αυθεντικών μελανιών που περιλαμβάνονται2

11.000

10.500

Περιλαμβάνονται τέσσερα φιαλίδια των 70 ml με αυθεντικά μελάνια της Epson (τρία μεμονωμένα χρώματα και ένα μαύρο)

2 σετ

 

2 σετ

 

Ανάλυση σαρωτή 1.200 dpi

 


Σημειώσεις προς το συντάκτη

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες και αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες, μικρού μεγέθους τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί περισσότερους από 67.000 υπαλλήλους σε 90 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

www.global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2015 ήταν 1.577 εκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.gr

Περιβαλλοντικό όραμα 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους μονόχρωμους εκτυπωτές laser και MFP A4 του ανταγωνισμού, τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές laser και MFP του ανταγωνισμού και τους 10 κορυφαίους εκτυπωτές inkjet και MFP του ανταγωνισμού, σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 4ο τρίμηνο του 2015). Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε με τη χρήση της μέσης τιμής πώλησης από το EMEA Consumables Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 2ο εξάμηνο του 2015) και τη δημοσιευμένη απόδοση των κατασκευαστών μέχρι το Δεκέμβριο του 2015. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/itssavings

[2] Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 24712 με πακέτο αντικατάστασης μελανιών. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ΔΕΝ βασίζονται στο πρότυπο ISO/IEC 24711. Οι αποδόσεις που παρατίθεται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείτε, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως είναι η θερμοκρασία.  Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.

[3] Ο μέσος όρος ESAT από την κατηγορία δοκιμών Ελέγχου Κατηγορίας Γραφείου για ασπρόμαυρη εκτύπωση μονής όψης, όπως προσδιορίζεται σύμφωνα με το ISO/IEC24734