Η Epson επεκτείνει για 3 έτη την εγγύηση των Ink Tank System, Workforce & Workforce Pro εκτυπωτών

Η Epson επεκτείνει για 3 έτη την εγγύηση των Ink Tank System, Workforce & Workforce Pro εκτυπωτών

16 Μαρτίου 2016: Η Epson, ηγέτης στον τομέα της εκτύπωσης ανακοίνωσε την συνέχεια της ενέργειας για δωρεάν επέκταση της εγγύησης σε τρία έτη[1] με αγορές συγκεκριμένων εκτυπωτών από τις σειρές Ink Tank System, Workforce & Workforce Pro. Η προωθητική αυτή ενέργεια της Epson, που ίσχυε ήδη από την 1η  Οκτωβρίου 2015 επεκτείνεται πλέον μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2017, προσφέροντας διευρυμένη προστασία στους μελλοντικούς κατόχους των δημοφιλών εκτυπωτών ITS, Workforce & Workforce Pro.

Την αξιοπιστία και σιγουριά της τριετούς εγγύησης Epson θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι πελάτες, όταν αγοράζουν έναν εκτυπωτή από τις συγκεκριμένες σειρές. Η τριετής εγγύηση συμπεριλαμβάνει μοντέλα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος, ιδανικά για μικρές επιχειρήσεις και οικιακή χρήση, μοντέλα για εξάχρωμες φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, αλλά και μονόχρωμους εκτυπωτές, κατάλληλους για περιβάλλοντα γραφείου.

Στην ιστοσελίδα της Epson, epson.gr/printerwarranty μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς και για τους όρους της τριετούς εγγύησης.

 


Σημειώσεις προς τον Συντάκτη

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της καινοτομίας, αφοσιωμένο στην υπέρβαση των προσδοκιών με τις λύσεις που παρέχει προς τους τομείς, όπως γραφεία, νοικοκυριά, εμπόριο και βιομηχανία. Η γκάμα των προϊόντων της Epson εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet, συστήματα εκτυπώσεων και προβολείς 3LCD σε ρομποτικούς μηχανισμούς για τη βιομηχανία, έξυπνα γυαλιά και συστήματα αισθητήρων. Όλα αυτά τα προϊόντα βασίζονται σε πρωτότυπες, συμπαγείς και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες απόλυτης ακρίβειας.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation που εδρεύει στην Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί πάνω από 73.000 υπαλλήλους σε 94 εταιρείες παγκοσμίως, και είναι υπερήφανος για την συνεχιζόμενη συμβολή του στο παγκόσμιο περιβάλλον και στις κοινότητες όπου λειτουργεί.

http://www.epson.co.jp/e

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Epson, κα Μαρία Μάσσιου,  τηλ: 210 6828 616, email: Maria_Massiou@epson.it ή/ και με την κα Αλεξάνδρα Καρδάμη, τηλ: 210 6095 044, email: akardami@onewhole.gr

 

[1] Το είδος επέκτασης της εγγύησης διαφέρει ανάλογα με το προϊόν που αγοράζεται και ή τη χώρα και ενδέχεται να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.