Η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία του μικρότερου στον κόσμο φορητού εκτυπωτή inkjet, στην Ελλάδα

Αναζητώντας πάντα λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία του μικρότερου και ελαφρύτερου εκτυπωτή inkjet A4, με εξαιρετικές δυνατότητες φορητότητας και συνδεσιμότητας στην Ελληνική αγορά.

Η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία του μικρότερου στον κόσμο φορητού εκτυπωτή inkjet, στην Ελλάδα

18 Ιανουαρίου 2016 - Ο κομψός και συμπαγής WorkForce WF-100W, διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία η οποία μπορεί να φορτίζεται οπουδήποτε μέσω USB ή του ενσωματωμένου τροφοδοτικού AC, διαστάσεων 309 x 154 x 61 χιλ. και βάρους μόλις 1,6 κιλών. Ο WorkForce WF-100W είναι ο πρώτος φορητός εκτυπωτής με οθόνη LCD και μελάνια pigment που στεγνώνουν γρήγορα για ανθεκτικές εκτυπώσεις χωρίς μουτζούρες και αλλοιώσεις. Επίσης, η χρήση του WF-100W είναι εξαιρετικά απλή καθώς είναι ο μόνος φορητός εκτυπωτής με δυνατότητες διασύνδεσης Wi-Fi και Epson Connect που περιέχει τις εφαρμογές Epson iPrint και Email Print[1]. Διαθέτει επίσης συμβατότητα με Wi-Fi Direct1, Google Cloud Print και Apple AirPrint[2].

Ο WF-100W είναι  η ιδανική λύση για επαγγελματίες, όπως για παράδειγμα αντιπρόσωποι πωλήσεων, αλλά και για κάθε είδους επιχείρηση για την οποία η δημιουργία εγγράφων εκτός του γραφείου, είναι απαραίτητη. Πλέον η δημιουργία εγγράφων, όπως τιμολόγια και συμβόλαια εκτός γραφείου, γίνεται παιχνίδι, καθώς ο φορητός αυτός εκτυπωτής μπορεί με ευκολία να χρησιμοποιηθεί εκτός του παραδοσιακού χώρου εργασίας, σε όχημα, στο σπίτι ή ακόμα και σε συνάντηση στο γραφείο του πελάτη. Η ευελιξία, η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi, ο καλαίσθητος σχεδιασμός και το μικρό μέγεθος του WF-100W τον καθιστούν ιδανικό και για μικρά γραφεία ή χώρους υποδοχής.

Η Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Ο WF-100W αποτελεί νέα κατηγορία για εμάς και τον πρώτο στον κόσμο εκτυπωτή σχεδιασμένο να ικανοποιήσει την ανάγκη των καταναλωτών για ποιοτικές και εύκολες εκτυπώσεις, εν κινήσει.».

Ο WF-100W θα συμπεριληφθεί και στο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης τριών ετών[3], για αγορές μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016, προσφέροντας διευρυμένη προστασία. Στην ιστοσελίδα της Epson, epson.gr/printerwarranty μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς και για τους όρους της τριετούς εγγύησης[4].

Ο εκτυπωτής WF-100W θα είναι διαθέσιμος από το Φεβρουάριο στην τιμή των €249, συμπεριλαβανομένου ΦΠΑ.

 


Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας, αφοσιωμένο στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών της στην εκτύπωση, την οπτική επικοινωνία, την ποιότητα ζωής και την παραγωγή. Η γκάμα των προϊόντων της Epson εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet, συστήματα εκτυπώσεων και βιντεοπροβολείς 3LCD σε ρομποτικούς μηχανισμούς για τη βιομηχανία, έξυπνα γυαλιά και συστήματα αισθητήρων. Όλα αυτά τα προϊόντα βασίζονται σε πρωτότυπες, συμπαγείς και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες απόλυτης ακρίβειας.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation που εδρεύει στην Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί πάνω από 72.000 υπαλλήλους σε 93 εταιρείες παγκοσμίως, και είναι υπερήφανος για την συνεχιζόμενη συμβολή του στο παγκόσμιο περιβάλλον και στις κοινότητες όπου λειτουργεί.
www.global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ρωσία και Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2014 ήταν 1.551 εκατομμύρια ευρώ.

www.epson.eu

Περιβαλλοντικό Όραμα 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Για την εφαρμογή Epson iPrint απαιτείται ασύρματη σύνδεση. Για την εφαρμογή Email print απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/connect  

[2] Οι εκτυπωτές με δυνατότητα AirPrint λειτουργούν με iPad (όλα τα μοντέλα), iPhone (3GS ή μεταγενέστερα) και iPod touch (3ης γενιάς ή μεταγενέστερα) με την τελευταία έκδοση του iOS. Η ονομασία και το λογότυπο AirPrint αποτελούν εμπορικά σήματα της Apple Inc.

[3] Η εγγύηση ισχύει είτε για τρία χρόνια, είτε για την εκτύπωση έως και 50.000 σελίδων.

[4] Το είδος επέκτασης της εγγύησης διαφέρει ανάλογα με το προϊόν που αγοράζεται και ή τη χώρα και ενδέχεται να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.