Η νέα σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών Work Force Pro RIPS της Epson φέρνει την επανάσταση στην εκτύπωση και στην Ελλάδα.

Με 98% λιγότερο χρόνο παρεμβάσεων από τους εργαζόμενους, μείωση της σπατάλης έως και 99%, εξοικονόμηση έως και 95% στην κατανάλωση ενέργειας και πάνω από όλα εξοικονόμηση στο κόστος εκτύπωσης οι νέοι εκτυπωτές είναι ιδανικοί για κάθε επαγγελματία

Η νέα σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών Work Force Pro RIPS της Epson φέρνει την επανάσταση στην εκτύπωση και στην Ελλάδα.

10 Νοεμβρίου 2015 – Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην εκτύπωση, καινοτομεί για ακόμη μια φορά, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επιχειρήσεων και λανσάρει και στην Ελλάδα τη νέα σειρά εκτυπωτών Work Force Pro RIPS. Σύμφωνα με νέα ανεξάρτητη έρευνα της BLI (Buyers Lab), οι επιχειρήσεις παγκοσμίως στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην τεχνολογία inkjet, η οποία, σε σύγκριση με ανταγωνιστικούς laser, παρέχει σημαντικά oφέλη. Η Epson με τους Work Force Pro εκτυπωτές πρωτοστατεί και στην αγορά Υπηρεσιών Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης (Managed Print Services) και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της επαγγελματικής εκτύπωσης, ιδιαίτερα στη μικρομεσαία εταιρεία, χάρη στην τεχνολογία Replaceable Ink Pack System (RIPS), η οποία διασφαλίζει εκτυπώσεις εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, χρησιμοποιώντας μονάδες παροχής μελανιών για την απρόσκοπτη εκτύπωση έως και 75.000 σελίδων. Οι Work Force Pro RIPS μειώνουν αισθητά τη σπατάλη έως 99%, το κόστος εκτύπωσης και την κατανάλωση ενέργειας έως 95%, ελαττώνοντας ταυτόχρονα το χρόνο παρεμβάσεων συντήρησης ή άλλων έως 98%. Τις δυνατότητες αυτές των «μεγαθήριων» της εκτύπωσης παρουσίασε η Epson κατά την εκδήλωση της προς τους δημοσιογράφους στις 10 Νοεμβρίου. Οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να δούν από κοντά και να ανακαλύψουν τις εντυπωσιακές λειτουργίες των WF-R8590D3TWFC, WF-R5690DWF και WF-R5190DW.

Οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές Α3 WF-R8590DTWF, WF-R8590D3TWFC αποτελούν ιδανική επιλογή για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ταχύτητα εκτύπωσης πρώτης σελίδας μόνο 7 sec, συγκριτικά με τους εκτυπωτές laser προσφέροντας έτσι αυξημένη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα καθώς ο μέσος όρος των εκτυπώσεων ενός γραφείου δεν ξεπερνά τις 2-3 σελίδες/εργασία. Διαθέτουν επίσης αυτόματο τροφοδότη εγγράφων χωρητικότητας 50 φύλλων με σάρωση ως Α3+ διπλής όψης με ένα πέρασμα. Εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία, διαθέτουν έγχρωμη οθόνη αφής με πλήκτρο “interrupt” για την προσωρινή διακοπή μιας εργασίας (πχ εκτύπωσης) και την εκτέλεση μιας άλλης (πχ αντιγραφής), ενώ μπορούν να εκτυπώσουν και να σαρώσουν αρχεία με τη χρήση USB stick. Η Epson διατηρεί και με τη σειρά αυτή την δέσμευσή της για την παροχή λύσεων, φιλικών προς το περιβάλλον, καθώς οι νέοι εκτυπωτές ελαττώνουν έως και 80% την κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με τους laser εκτυπωτές.

Οι εκτυπωτές A4 WF-R5690DWF, WF-R5190DW απευθύνονται εξίσου σε μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και μικρά γραφεία καθώς προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης και φύσιγγες μελάνης υψηλής χωρητικότητας ως 75.000 σελίδες. Είναι ιδανική επιλογή για κάθε εταιρεία που επιθυμεί να αυξήσει την παραγωγικότητά της με τις λιγότερες δυνατές παρεμβολές. Η εκτύπωση διπλής όψης αποτελεί βασική λειτουργία και στα δύο μοντέλα με αντιγραφή, σάρωση και λειτουργίες φαξ δύο όψεων στο μοντέλο WF-R5690DWF πολλών λειτουργιών. Με τον οικονομικό inkjet επιχειρηματικής χρήσης WF-R5190DW οι εκτυπώσεις γίνονται εύκολα και από ασύρματες συσκευές με τη χρήση του Wi-Fi Direct αλλά και από smartphone ή tablet μέσω email με το Epson Connect. Και αυτά τα μοντέλα εξασφαλίζουν ύψιστη ποιότητα σε προσιτή τιμή, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τους laser εκτυπωτές του ανταγωνισμού, καθώς προσφέρουν έως και 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα και ελάχιστες ανάγκες παρεμβάσεων συντήρησης.

Σημειώσεις προς τον Συντάκτη

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας, αφοσιωμένο στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών της στην εκτύπωση, την οπτική επικοινωνία, την ποιότητα ζωής και την παραγωγή. Η γκάμα των προϊόντων της Epson εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet, συστήματα εκτυπώσεων και βιντεοπροβολείς 3LCD σε ρομποτικούς μηχανισμούς για τη βιομηχανία, έξυπνα γυαλιά και συστήματα αισθητήρων. Όλα αυτά τα προϊόντα βασίζονται σε πρωτότυπες, συμπαγείς και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες απόλυτης ακρίβειας.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation που εδρεύει στην Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί πάνω από 70.000 υπαλλήλους σε 94 εταιρείες παγκοσμίως, και είναι υπερήφανος για την συνεχιζόμενη συμβολή του στο παγκόσμιο περιβάλλον και στις κοινότητες όπου λειτουργεί.
www.global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ρωσία και Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.700 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το έτος 2013 ήταν 1.517 εκατομμύρια ευρώ.

www.epson.eu