Χορηγία

Mercedes-AMG Petronas
Formula One Team

Είμαστε μία ομάδα και επιτυγχάνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Epson είναι περήφανος Επίσημος Συνεργάτης της Ομάδας Mercedes-AMG Petronas Formula One Team.

Με τον κόσμο της τεχνολογίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού να εξελίσσονται με αστραπιαία ταχύτητα, η Epson εξακολουθεί να υποστηρίζει μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στη Formula One™ με όχημα την καινοτομία.

Με την Epson τοποθετημένη ως παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ομάδα Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, η συνεργασία μας είναι απολύτως αρμονική.

Προβολή βίντεο

«Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών από πλευράς Epson για την εξασφάλιση της υψηλής απόδοσης, συνάδει πλήρως με όσα προσπαθούμε να πετύχουμε στη Formula One™.»

Toto Wolff, Επικεφαλής της Mercedes-Benz Motorsport

Συνδυασμός προϊόντων

Περισσότερα από 150 προϊόντα όπως εκτυπωτές inkjet, σαρωτές, βιντεοπροβολείς 3LCD και συσκευές wearable. της Epson χρησιμοποιούνται σήμερα σε διαφορετικά τμήματα των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula One™.

Οι τεχνολογίες και τα προϊόντα της Epson ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την επικοινωνία των οδηγών, των μηχανικών και των μελών της ομάδας, προσφέροντας τη βέλτιστη απόδοση, τόσο στο δρόμο όσο και στο εργοστάσιο.

Εκτυπωτές μεγάλου format

Ο σχεδιασμός που κάνει τους πρωταθλητές να ξεχωρίζουν

Η απόδοση σε μια αγωνιστική ημέρα ενός αυτοκινήτου F1 καθορίζεται στο στάδιο του σχεδιασμού. Για τη Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, αυτός ο κύκλος σχεδιασμού είναι συνεπής με την ανάπτυξη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη σεζόν.

Οι εκτυπωτές SureColor της Epson έχουν κρίσιμο ρόλο σε αυτήν τη διαδικασία. Προσφέρουν υψηλής ποιότητας, λεπτομερή και μεγάλης κλίμακας έγχρωμα σχέδια CAD που χρησιμοπούνται ως αναφορά σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού.

Βασική προϋπόθεση είναι η δυνατότητα έγχρωμης εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Αυτό επιτρέπει στους μηχανικούς να μπορούν να προσδιορίσουν ξεκάθαρα τις διαστάσεις, την ανοχή και τα τμήματα που μπορούν να ενισχύσουν τα δυνατά σημεία του αυτοκινήτου και να εξαλείψουν τις αδυναμίες του.

Η ομάδα χρησιμοποιεί τον Epson SureColor T5200, έναν εκτυπωτή παραγωγής μεγάλου format με ευέλικτη υποστήριξη μέσων για εφαρμογές CAD, GIS και POS.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά Epson SC-T, καθώς και ολόκληρη τη σειρά των εκτυπωτών μεγάλου format

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Τα φωτεινά χρώματα και οι ευκρινείς γραμμές που χαρακτηρίζουν τις εκτυπώσεις του Epson SureColor T5200, μπορούν να αναδείξουν μια περιοχή του σχεδίου, αντί να χάνεται στο φόντο. Η δυνατότητα αυτή έχει αποδειχτεί κρίσιμης σημασίας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τα αυτοκίνητα και το σχεδιασμό τους.»

Matt Harris, επικεφαλής IT της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team

Εκτυπωτές ετικετών

Επικοινωνία με τους οδηγούς

Για τη σεζόν 2016, η Formula 1 εισήγαγε αυστηρότερους κανονισμούς σχετικά με τις ραδιοφωνικές επικοινωνίες. Οι μηχανικοί χρειάζονταν έναν νέο τρόπο για να βοηθήσουν τους οδηγούς να θυμούνται τις νεότερες διαδικασίες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όταν έχει σημασία μέχρι και το τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου, η δυνατότητα να μπορείς να υπενθυμίσεις στους οδηγούς πώς πρέπει να αντιδράσουν σε διαφορετικά σενάρια, έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

Οι εκτυπωτές ετικετών ColorWorks της Epson δίνουν τη λύση. Η ομάδα τους χρησιμοποιεί για να εκτυπώνει ξεκάθαρες, έγχρωμες οδηγίες, οι οποίες προσαρτώνται γρήγορα στο τιμόνι και το κόκπιτ των διάσημων Ασημί Βελών μεταξύ των μερών του αγώνα, καθώς και στο πλαίσιο, λίγα λεπτά πριν από τον αγών. Αν και αυτό δεν αποτελεί πλέον κανονιστική προδιαγραφή, η ομάδα συνεχίζει να βασίζεται στη σειρά ColorWorks, όταν χρειάζεται.

Η ομάδα μεταφέρει το κιτ αγώνων της σε τοποθεσίες ανά τον κόσμο σε κάθε σεζόν. Με την άφιξή της σε μια τοποθεσία αγώνα, έχει ελάχιστο χρόνο μπροστά της για να ετοιμαστεί για τον αγώνα. Οι εκτυπωτές LabelWorks της Epson χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση ετικετών σε εξαρτήματα, επιτρέποντας τη γρήγορη και αποτελεσματική επισήμανσή τους και την προετοιμασία κάθε σαββατοκύριακο όπου λαμβάνει χώρα ένας αγώνας, σε περιπτώσεις όπου κάθε έξτρα λεπτό είναι κρίσιμο για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης.

Η ομάδα χρησιμοποιεί τον Epson ColorWorks TM-C3500 για υψηλής ποιότητας έγχρωμες εκτυπώσεις ετικετών και τον LabelWorks LW-Z900FK για γρήγορη εκτύπωση ετικετών σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις σειρές ColorWorks και LabelWorks της Epson

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ COLORWORKS ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ LABELWORKS

«Όλα αλλάζουν τόσο γρήγορα μεταξύ των γύρων, πράγμα που σημαίνει ότι η εκτύπωση ετικετών με σαφείς οδηγίες όσο πιο γρήγορα γίνεται, είναι κρίσιμης σημασίας για την ομάδα.»

Marcus Dudley, Μηχανικός Απόδοσης της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team

Εκτυπωτές

Η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία και η απόδοση έχουν σημασία

Οι ευέλικτοι εκτυπωτές της σειράς WorkForce Pro RIPS της Epson από όλη την ομάδα: από το εργοστάσιο, όπου προορίζονται για την εκτύπωση εγγράφων και οδηγιών συναρμολόγησης εξαρτημάτων, έως τον αγώνα, όπου είναι κρίσιμης σημασίας για τους μηχανικούς και τους οδηγούς.

Η Mercedes-AMG Petronas Formula One Team μεταφέρει τον εξοπλισμό των αγώνων της σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, με κοντέινερ μεταφοράς συχνά για διαστήματα άνω των τριών μηνών. Κατά την άφιξη του εξοπλισμου, οι εκτυπωτές πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας, έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να εστιάσει στον αγώνα.

Στους χώρους όπου διεξάγονται οι αγώνες δεν διατίθεται πάντα αξιόπιστη πηγή ρεύματος, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα αφού οι εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, επιτρέποντας στην ομάδα να δώσει προτεραιότητα σε άλλο κρίσιμο εξοπλισμό. Η αποτελεσματικότητα αυτή ενισχύεται επίσης από το γεγονός ότι δεν απαιτείται αντικατάσταση φυσιγγών μελανιού εντός του χώρου διεξαγωγής των αγώνων, δηλαδή εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος και αξιοποιείται καλύτερα το ανθρώπινο δυναμικό.

Η ομάδα χρησιμοποιεί εκτυπωτές WorkForce Pro RIPS της Epson, οι οποίοι καταναλώνουν έως 96% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους έγχρωμους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά WorkForce Pro RIPS της Epson

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η μετάβαση από τους εκτυπωτές laser στους εκτυπωτές inkjet της Epson δεν εξασφαλίζει απλώς καλύτερη ποιότητα εκτυπώσεων, αλλά επειδή ακριβώς οι κεφαλές εκτύπωσης δεν εμφανίζουν προβλήματα κατά τη μεταφορά των εκτυπωτών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας με την άφιξή μας. Οι εκτυπωτές της Epson πρέπει απλώς να βγουν από τη συσκευασία τους και είναι έτοιμοι για λειτουργία.»

Matt Harris, επικεφαλής IT της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team

Έξυπνα γυαλιά Moverio

Βλέπουν το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Το γκαράζ της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team προσφέρει μια μοναδική εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας και στους 20 αγώνες της Formula One™. Τα έξυπνα γυαλιά Epson Moverio δίνουν ζωή σε αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο, επιτρέποντας στους επισκέπτες του γκαράζ να εξερευνούν τα παρασκήνια και να βυθιστούν σε ένα από τα πιο τεχνικά και ακριβή αθλήματα στο κόσμο.

Με την πρωτοποριακή wearable τεχνολογία της Epson, ο κόσμος μπορεί να περιηγηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του γκαράζ, ενώ υλικό προβάλλεται και μέσω των έξυπνων γυαλιών. Έτσι, μπορεί να διατηρηθεί η αίσθηση της πραγματικότητας, καθώς ανακαλύπτουν την ανατομία ενός πιτ στοπ σε αργή κίνηση ή ανακαλύπτουν περισσότερα σχετικά με τους ρόλους των μηχανικών, την ημέρα του αγώνα, στα πιτ.

Η ενσωματωμένη κάμερα, το γυροσκόπιο, το GPS και οι υπόλοιποι αισθητήρες των Moverio επιτρέπουν στο λογισμικό να «κατανοήσει» τις κινήσεις και τον περιβάλλοντα χώρο των χρηστών, προσφέροντας μια εμπειρία καινοτομίας χωρίς προηγούμενο.

Η ομάδα χρησιμοποιεί τα έξυπνα γυαλιά Moverio BT-300 της Epson, τα οποία διαθέτουν την κορυφαίας τεχνολογίας ψηφιακή οθόνη OLED (οργανικής διόδου εκπομπής φωτός) της Epson.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η τεχνολογία wearable αναμένεται να γίνει πιο δημοφιλής και η ζήτηση για τέτοιου είδους εμπειρίες θα αυξηθεί. Δεν υπάρχουν άλλοι ανταγωνιστές που να μπορούν να φτάσουν τα στάνταρ που έχει θέσει η Epson με τα γυαλιά Moverio.»

Victoria Vowles, Διευθύντρια Μάρκετινγκ στη Mercedes-AMG Petronas Formula One Team

Ρομποτικές λύσεις Epson

Έχοντας γυριστεί σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας στη Mercedes AMG-Petronas Formula One Team, το Bertie βασίζεται στο νέο ρομπότ WorkSense W-01. Εξοπλισμένο με μεγάλο αριθμό εσωτερικών αισθητήρων, το Bertie αποκτά γρήγορα μια εξαιρετική καυστική αίσθηση του χιούμορ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ EPSON

Χρονολόγιο

Από τότε που η Epson ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Mercedes-AMG Petronas, το 2015, η κοινή τους πορεία ήταν συναρπαστική. Μπορείτε να δείτε μερικές από τις συνεργασίες τους εδώ.

Η Epson και η Mercedes-AMG Petronas Formula One Team ανακοινώνουν τη συνεργασία τους σε διεθνές επίπεδο

Η Epson γίνεται Επίσημος Συνεργάτης της Ομάδας της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, προσφέροντας την τεχνογνωσία της για τους εκτυπωτές inkjet, τους σαρωτές, τους βιντεοπροβολείς 3LCD και τις τεχνολογίες wearable.

«Είμαστε πανευτυχείς που καλωσορίζουμε την Epson στην Mercedes-AMG Petronas Formula One Team. Είναι πάντα ευχάριστο να συνεργαζόμαστε με πρωτοποριακές εταιρείες και τα προϊόντα της Epson ταιριάζουν απόλυτα με τις λειτουργίες των αγώνων και τις κατασκευαστικές διαδικασίες μας. Ανυπομονούμε για τη σεζόν που έρχεται και ελπίζουμε να περάσουμε παρέα πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.»

Toto Wolff, επικεφαλής της Mercedes-Benz Motorsport

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

True Colours

Ο οδηγός της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team και τρεις φορές πρωταθλητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F1, ο Lewis Hamilton, εξερευνά τους εντυπωσιακούς βιντεοπροβολείς Epson True Colours.

Οι βιντεοπροβολείς της Epson προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (Colour Light Output - CLO) για πλούσια και φυσικά χρώματα, ακόμα και σε χώρους με πολύ φως.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Lewis γεμίζει μελάνι

Ο Lewis Hamilton είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της αστείας ταινίας. Αυτό το διασκεδαστικό βίντεο δημιουργήθηκε από την Epson, σε συνεργασία με την Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, για να σηματοδοτήσει το λανσάρισμα του εκτυπωτή EcoTank της Epson και για να επισημάνει την επαναστατική τεχνολογία αναπληρούμενων δοχείων μελανιών και την τεράστια ποσότητα μελανιού που συνοδεύει τους εκτυπωτές.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#DrivenbyEpson

Η ομάδα της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team υποστηρίζεται σε κάθε στάδιο από την τεχνολογία ακριβείας της Epson.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρόκληση συναρμολόγησης από τους μηχανικούς

Ζητήσαμε από ένα μέλος της ομάδας της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team και από έναν τεχνικό της Epson να αλλάξουν μεταξύ τους δουλειές και να συναγωνιστούν στη συναρμολόγηση ενός πίσω φτερού και ενός εκτυπωτή με τη βοήθεια των έξυπνων γυαλιών Epson Moverio Pro BT-200. Τα κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρόκληση;

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο σταρ της φινλανδικής Formula One™ Valtteri Bottas βοηθά την Epson να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους η Φινλανδία διαπρέπει στη βασική εκπαίδευση

Η Epson επαναπροσδιορίζει τη σημασία της διαδραστικής τεχνολογίας και των μεγάλων μεγεθών οθόνης για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών προτύπων

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη αντοχή

Για να γίνεις τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula One™ όπως ο Lewis Hamilton, πρέπει να έχεις απίστευτη αντοχή. Ο Lewis πρέπει να έχει κορυφαία φυσική κατάσταση για να συνεχίσει να αποδίδει σε κάθε γύρο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δέσμευση για μια βιώσιμη κοινωνία στη Formula 1

Η τεχνολογική γνώση που αποκτά η Mercedes-AMG Petronas Formula One Team μέσα από εξελίξεις, όπως οι υβριδικοί κινητήρες οικονομικής απόδοσης καυσίμων, θα εφαρμοστούν στα οχήματα καθημερινής χρήσης μέσα στα επόμενα χρόνια, συνεισφέροντας στη σημαντική βελτίωση της απόδοσης των καυσίμων και της μείωσης των εκπομπών.

Ομοίως, η Epson βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, διασφαλίζοντας ότι ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος των προϊόντων μας έχει μειωθεί σημαντικά, τόσο στην κατασκευαστική διαδικασία όσο και καθόλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των προϊόντων.

Η Epson συμβάλλει στην ανάπτυξη της βιώσιμης κοινωνίας της Formula One μέσα από αυτήν τη συνεργασία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EPSON

Η Epson ήταν πάντα πιο μπροστά από την εποχή της. Σχεδόν κυριολεκτικά. Ιδρύθηκε το 1942 ως ένα μικρό εργοστάσιο κατασκευής ρολογιών, η Daiwa Kogyo Ltd. (αργότερα Seiko). Η εταιρεία παρουσίασε το EP-101 το 1968. Πρόκειται για τον πρώτο μικρό και ελαφρύ ψηφιακό εκτυπωτή στον κόσμο, από τον οποίο προέκυψε το όνομα Epson, ο γιος του EP.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Mercedes-AMG Petronas Formula One Team

  1. Αυτή η τοποθεσία web δεν είναι επίσημη και δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο με τον όμιλο εταιρειών της Formula 1. Οι ονομασίες F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX και οι σχετικές ονομασίες αποτελούν εμπορικά σήματα της Formula One Licensing B.V.
  1. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/inkjetsaving.