ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΓΓΕΣ ΜΕΛΑΝΙΩΝ

Οι εκτυπωτές Ink Tank System περιλαμβάνουν
Αρκετό μελάνι για 2 χρόνια¹

Εξοικονομήστε χρήματα με τους εκτυπωτές Ink Tank System της Epson

Υπολογίστε την εξοικονόμηση που θα πετύχετε σε τρια απλά βήματα

Επιλέξτε το μοντέλο εκτυπωτή Ink Tank System της Epson που θέλετε να συγκρίνετε και τον εκτυπωτή με τον οποίο θέλετε να το συγκρίνετε

Επιλέξτε την εκτιμώμενη χρήση και το διάστημα για το οποίο σκοπεύετε να κρατήσετε τον εκτυπωτή

Κάντε κλικ στο "ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ"

ΕΩΣ
00%
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ
ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ
ΣΕΛΙΔΑ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ
ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ²

1. Επιλογή σύγκρισης

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ITS ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ LASER
ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ITS ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ LASER
ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ITS ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ INKJET

Epson M100 έναντι Cannon LPB-6030B

Μπορείτε να εξοικονομήσετε σε σύγκριση με το επιλεγμένο μοντέλο

Ή έως σε σύγκριση με το μέσο όρο της αγοράς²

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Τα αποτελέσματά σας

Βάσει των σελίδων ανά μήνα για μήνα (-ες), το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας υποδεικνύεται με την κόκκινη γραμμή. Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας βασίζεται στο κόστος αγοράς του υλικού συν το συνεχές κόστος του μελανιού ή του γραφίτη. Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας μπορεί να επηρεαστεί από άλλα έξοδα και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω εξοικονόμηση, όπως τα πρόσθετα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται από τους εκτυπωτές laser και η κατανάλωση ισχύος. Η μέση τιμή πώλησης για τους εκτυπωτές και τα αναλώσιμα σε USD ($) παρέχεται από το EMEA Hardcopy Peripherals Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 4ο τρίμηνο του 2016) και το EMEA Consumables Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν το δεύτερο εξάμηνο του 2016).

  • ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σύγκριση άλλου εκτυπωτή

Αξιόπιστες εκτυπώσεις χωρίς ταλαιπωρία

Όλοι οι εκτυπωτές υποστηρίζουν την τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo της Epson, με την οποία εξασφαλίζεται απαράμιλλη ανθεκτικότητα, ποιότητα και αξιοπιστία. Το δοχείο μελανιού εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας είναι πλήρως ενσωματωμένο στον εκτυπωτή έτσι ώστε να απολαμβάνετε αξιόπιστες εκτυπώσεις χωρίς την ταλαιπωρία που προκύπτει από τη χρήση άλλων συστημάτων αναπλήρωσης.

Η τεχνολογία γρήγορης αναπλήρωσης μελανιών της Epson εξασφαλίζει ελάχιστη σπατάλη μελανιού χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα αεροστεγή καλύμματα και φίλτρα που χρησιμοποιούνται.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 Αρκετό μελάνι για 2 χρόνια με βάση τον μέσο όγκο μηνιαίων εκτυπώσεων του χρήστη (Πρόγραμμα WW Page Volume της IDC, 2015).

2 Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 20 κορυφαίους μονόχρωμους εκτυπωτές A4 laser και MFP του ανταγωνισμού, τους 20 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές laser και MFP του ανταγωνισμού και τους 20 κορυφαίους εκτυπωτές inkjet και MFP του ανταγωνισμού, σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 4ο τρίμηνο του 2015). Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε με τη χρήση της μέσης τιμής πώλησης από το EMEA Consumables Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 1ο εξάμηνο του 2015) και τη δημοσιευμένη απόδοση των κατασκευαστών μέχρι το Δεκέμβριο του 2015. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ και αναζητήστε το μοντέλο σας.

3 Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 24712 ή ISO/IEC 29103 με πακέτο αντικατάστασης μελανιών. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ΔΕΝ βασίζονται στο πρότυπο ISO/IEC 24711 ή ISO/IEC 29102. Οι αποδόσεις που παρατίθεται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείτε, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως είναι η θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε αυτή τη διεύθυνση.