ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΓΓΕΣ ΜΕΛΑΝΙΩΝ

Περιλαμβάνονται αρκετά μελάνια για να καλύψουν τις ανάγκες δύο ετών1

Αναπαραγωγή

Αποχαιρετήστε για πάντα τις φύσιγγες μελανιών.
Γνωρίστε τους εκτυπωτές Ink Tank System

Οι πρωτοποριακοί εκτυπωτές Ink Tank System πολύ υψηλής χωρητικότητας εξαλείφουν την ανάγκη για φύσιγγες, απελευθερώνοντάς σας από τις αγορές φυσίγγων και τις αντικαταστάσεις. Στη θέση τους, οι εκτυπωτές ITS παρέχονται με φιαλίδια μελανιών, που σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε χιλιάδες σελίδες χωρίς διακοπή ή μη αναμενόμενα κόστη.

Έως90% χαμηλότερο κόστος ανά
σελίδα συγκριτικά με τους
εκτυπωτές του ανταγωνισμού2
20.000.000 πωλήσεις
παγκοσμίως3
Εκτυπώστε
έως
13.000 σελίδες από το σετ φιαλιδίων
μελανιών που περιλαμβάνονται
στη συσκευασία4
 • 5/5 «Τέρμα η αναστάτωση επειδή τέλειωσε το μελάνι!»
 • 5/5 «Εκτύπωση εξαιρετικής ποιότητας, πρωτοποριακή και οικονομική!»
 • 5/5 «Μην το χάσετε!»
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ

Λόγοι αγοράς

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα λατρέψετε στους εκτυπωτές Ink Tank System της Epson, αλλά ορισμένες ιδιότητες είναι πραγματικά εξαιρετικές και αξίζουν την προσοχή σας. Οι εκτυπωτές αυτοί προσφέρουν μια λύση εκτύπωσης εξαιρετικά χαμηλού κόστους, και επιπλέον είναι αξιόπιστοι και εύχρηστοι. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Το δοχείο μελανιού εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας προσφέρει εκτύπωση ποιότητας Epson σε απίστευτα χαμηλή τιμή.

Εκτυπώστε χιλιάδες σελίδες από τα αυθεντικά φιαλίδια μελανιών μεγάλης ποσότητας της Epson, τα οποία διατίθενται μαζί με τον εκτυπωτή4.

Τα βολικά φιαλίδια μελανιών 70 ml και 140 ml προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας ανά σελίδα, το οποίο θα σας εξοικονομήσει έως το 90% του κόστους των καθημερινών σας εκτυπώσεων2.

Παρακολουθήστε το βίντεο

Εκτυπώστε χιλιάδες σελίδες

Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος εκτυπωτής για εσάς; Χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας παρακάτω για να βρείτε τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς, βάσει του τι και πόσο εκτυπώνετε.

Οικιακή χρήση

Οι L310, L382, L386 και L486 συνοδεύονται από ένα πλήρες σετ μελανιών, συν δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρου μελανιού. Αυτός σας επιτρέπει να εκτυπώνετε έως 13.000 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες4, το οποίο αντιστοιχεί σε 63 φύσιγγες μελανιών4. Αυτό ισοδυναμεί με εκτύπωση έως 17 σελίδων κάθε μέρα για πάνω από δύο χρόνια.

Γραφείο

Οι L605, L655, L1455 μπορούν να εκτυπώσουν έως 11.000 σελίδες4 από τα δύο σετ αυθεντικών μελανιών (ένα σετ περιλαμβάνει ένα από καθένα από τα τρία χρώματα 70 ml και ένα μαύρο pigment 140 ml) που περιλαμβάνονται και ισοδυναμούν με την εκτύπωση έως 15 σελίδων κάθε μέρα για δύο χρόνια.

Φωτογραφικοί

Οι L805, L810, L850, L1800 διατίθεται με αρκετή ποσότητα μελανιών για την εκτύπωση έως 1.900 φωτογραφιών5 διαστάσεων 10 x 15 εκ. Αυτό ισοδυναμεί με εκτύπωση πάνω από δεκαοκτώ φωτογραφιών κάθε εβδομάδα, για πάνω από δύο χρόνια.

Εγγύηση

Με την παγκοσμίου κλάσεως παροχή σέρβις, υποστήριξης και το πρόγραμμα εγγύησης της Epson, έχετε τη σιγουριά ότι η επένδυσή σας θα αποφέρει τη μέγιστη απόδοση και θα απολαμβάνετε την αξιοπιστία του εκτυπωτή σας. Με τους εξειδικευμένους εκτυπωτές μας Ink Tank System και τα αυθεντικά μελάνια, μπορείτε να έχετε απόλυτη ηρεμία, γνωρίζοντας ότι ο εκτυπωτής σας είναι πλήρως προστατευμένος με εγγύηση Epson.

Κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo

Μπορείτε να βασίζεστε στη μοναδική τεχνολογία Micro Piezo της Epson για να δημιουργείτε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με εξαιρετικά χρώματα και ευκρίνεια σε υψηλές ταχύτητες χάρη στην πρωτοποριακή και αποδοτική κεφαλή εκτύπωσης ακριβείας. Αυτή η μοναδική τεχνολογία της Epson χρησιμοποιεί πολύ αποτελεσματικά το μελάνι, εναποθέτοντας τα σταγονίδια μελανιού με θαυμαστή ακρίβεια, ώστε να περιορίζεται η σπατάλη χαρτιού και να ελαχιστοποιούνται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Διάρκεια

Το ειδικά κατασκευασμένο δοχείο μελανιών είναι πλήρως ενσωματωμένο στον εκτυπωτή, έτσι ώστε να απολαμβάνετε αξιόπιστες έγχρωμες εκτυπώσεις χωρίς την ταλαιπωρία που συνήθως προκύπτει από την αναπλήρωση μη αυθεντικού μελανιού και τα συστήματα δοχείων μελανιών τρίτων κατασκευαστών.

Για απαράμιλλη ποιότητα, διάρκεια και αξιοπιστία, τα αυθεντικά μελάνια της Epson παράγονται σε καθαρό περιβάλλον κατασκευής και είναι βελτιστοποιημένα για χρήση με την τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo της Epson.

Βήμα 1: Πλήρωση Βήμα 2: Ρύθμιση Βήμα 3: Εκτύπωση

Ευκολία χρήσης

Με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών υψηλής χωρητικότητας, παρέχεται συνεχώς μελάνι στον εκτυπωτή. Δεν υπάρχουν φύσιγγες για αντικατάσταση. Απλά γεμίζετε τα δοχεία με τα φιαλίδια μελανιών της Epson και συνεχίζετε να εκτυπώνετε. Δεν είναι μόνο πιο βολικό, αλλά επειδή αγοράζετε μεγάλες ποσότητες, απολαμβάνετε πολύ καλύτερες τιμές.

Ξεκινήστε με 3 απλά βήματα:

Βήμα 1: Πλήρωση Βήμα 2: Ρύθμιση Βήμα 3: Εκτύπωση

Είναι δύσκολο να γεμίσω τα δοχείου μελανιών;

Παρακολουθήστε το βίντεο
Simple printing

Δυνατότητα διασύνδεσης

Δεν υπάρχει λόγος να δεσμεύεστε από υπολογιστές ή καλώδια. Οι εκτυπωτές ITS προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων διασύνδεσης, όπως Wi-Fi με αυτόματη ρύθμιση, Wi-Fi Direct και Ethernet. Είναι εύκολο να στέλνετε έγγραφα και φωτογραφίες για εκτύπωση μέσω email, και επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας για να στέλνετε υλικό για εκτύπωση χρησιμοποιώντας συμβατές εφαρμογές και το Epson Connect6.

Epson Connect

Εκτυπώστε όποτε και όπου θέλετε χρησιμοποιώντας το Epson Connect6. Στείλτε έγγραφα για εκτύπωση και σαρώστε από smartphone και tablet με τη δωρεάν εφαρμογή Epson iPrint6. Για περισσότερη ευελιξία, μπορείτε επίσης να στέλνετε αρχεία μέσω email από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο μέσω του Epson Email Print6.

Γνωρίστε τη σειρά

ανάλυση L486

5/5

Αποχαιρετήστε τους εκτυπωτές με φύσιγγες μελανιών! Εξαιρετικός εκτυπωτής με πολλές λειτουργίες, καλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης. Εκτυπώνει πολύ οικονομικά και τα μελάνια αντικατάστασης σε φιαλίδια σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράζετε ακριβές φύσιγγες για τον εκτυπωτή. Απλά, φθηνά και φιλικά προς το περιβάλλον!

Απόκρυψη κριτικών
L655 5/5

CottageGirl

Χρησιμοποιώ τον L655 εδώ και 14 μέρες.

Συσκευή «όλα σε ένα» με έξυπνη λύση για τα μελάνια!

Χρησιμοποιώ τον L655 εδώ και 14 μέρες.

Η πλήρωση των δοχείων γίνεται πραγματικά πολύ εύκολα, γρήγορα και καθαρά. Αλλά αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο ήταν ότι κατάφερα τελικά να απαλλαχτώ από τα ενοχλητικά και υπερτιμημένα σκουπίδια των φυσίγγων μελανιών!

Ως συσκευή «όλα σε ένα» έδειξε όλο το εύρος των δυνατοτήτων της τις τελευταίες μέρες. Η ετυμηγορία μου:

Η ποιότητα κατασκευής της συσκευής:

 • Ο εκτυπωτής δίνει την εντύπωση ότι είναι καλή κατασκευή και ανθεκτικός.
 • Τα δοχεία μελανιών βρίσκονται στη δεξιά πλευρά και είναι εύκολα ορατά.
 • Έχει ένα δίσκο χαρτιού (όχι παραπάνω, δυστυχώς). Θα ήθελα να έχει μια δεύτερη κασέτα εδώ. Έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεύτερος τύπος χαρτιού (επιστολόχαρτο ή φωτογραφικό χαρτί).
 • Το καπάκι της συσκευής είναι εργονομικά σχεδιασμένο και λειτουργικό. Η συσκευή έχει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF), δηλ. αυτόματη τροφοδοσία χαρτιού, η οποία λειτουργεί εξαιρετικά καλά.
 • Τα πλήκτρα για την επιλογή των λειτουργιών βρίσκονται κάτω από το κάλυμμα. Εξοικειώθηκα γρήγορα και διαισθητικά με την πλοήγηση του μενού. Θα προτιμούσα τα πλήκτρα να βρίσκονται στο επάνω μέρος του καλύμματος. Κατά την αντιγραφή από τα βιβλία μου σε A4 έπρεπε συνέχεια να σηκώνω τη σελίδα που προεξείχε από κάτω από το κάλυμμα για να πατήσω το κουμπί της αντιγραφής.

Η συσκευή σε δράση:

 • Τις τελευταίες μέρες έπρεπε να ολοκληρώσω μεγάλο όγκο εργασιών αντιγραφής και σάρωσης για τη δουλειά και τις σπουδές μου. Ο εκτυπωτής πραγματοποίησε τις εργασίες αυτές πολύ καλά.
 • Όταν παρέλαβα τη συσκευή ήμουν περίεργη να δω αν μπορούσε να επιτευχθεί όντως ο λόγος του αριθμού σελίδων ως προς το μελάνι που υπόσχεται. Φυσικά, πρέπει να παραδεχτώ ότι σε καμία περίπτωση δεν έκανα 11.000 εκτυπώσεις. Αλλά με βάση την ένδειξη στάθμης μελανιών – την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα! – επιβεβαιώνω τον ισχυρισμό! Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της συσκευής για μένα και το μοναδικό, δυνατό σημείο της.
 • Τα αντίγραφα ήταν πάντα καθαρά και ο εκτυπωτής εξαιρετικά αθόρυβος σε αυτήν τη λειτουργία!
 • Οι σαρώσεις και το παρεχόμενο λογισμικό με εντυπωσίασαν επίσης. Καθαρή, απλή λειτουργία χωρίς να πρέπει να σπαταλήσω πολύ χρόνο για να «μελετήσω» το εγχειρίδιο οδηγιών. Έκανα τις σαρώσεις με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) και έγιναν πολύ ικανοποιητικά και αθόρυβα. Η τροφοδοσία και η έξοδος των φύλλων ήταν αδιάκοπη.
 • Μπορείτε να εργάζεστε με ηρεμία δίπλα από αυτήν τη συσκευή ακόμα και αν βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία. Μπορείτε ακόμα και να ακούτε ηχογραφημένα βιβλία :-)
 • Η εκτύπωση απευθείας από κινητό ή tablet λειτουργεί εξίσου καλά με την εκτύπωση από όλους τους άλλους εκτυπωτές στο οικιακό δίκτυο.
 • Δοκίμασα μόνο τη λειτουργία φαξ μία φορά και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλα λειτούργησαν κανονικά.
 • Η ποιότητα των φωτογραφιών ήταν επίσης πολύ καλή και είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιούμε πολύ τη λειτουργία εκτύπωσης φωτογραφιών.

Πέρα από τις λίγες επιθυμίες που απαρίθμησα, η συσκευή πραγματικά με εντυπωσίασε. Θέλουμε πολύ ο εκτυπωτής να συνεχίσει να μας εξυπηρετεί στο γραφείο.

L655 5/5

totton74

Ο Epson L655 είναι πολύ καλοφτιαγμένος, αν και αυτό θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο για ένα προϊόν της κατηγορίας του.

Πολλές δυνατότητες

Ο Epson L655 είναι πολύ καλοφτιαγμένος, αν και αυτό θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο για ένα προϊόν της κατηγορίας του.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αρκετό μελάνι για 11.000 σελίδες.
Το αν η υπόσχεση του κατασκευαστή μπορεί να εκπληρωθεί θα το δούμε. Δεν μπόρεσα να εκτυπώσω 11.000 σελίδες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!
Η πλήρωση των δοχείων είναι πολύ απλή. Τα φιαλίδια μελανιών είναι έτοιμα για την πλήρωση των δοχείων σε κλάσματα δευτερολέπτων. Οι οδηγίες πλήρωσης στη συσκευασία εξηγούν τα επιμέρους βήματα απλά και με σαφείς εικόνες.
Αν έχει μείνει μελάνι στο φιαλίδιο μετά την πλήρωση, μπορείτε να το σφραγίσετε με ένα καπάκι και να το αποθηκεύσετε μέχρι την επόμενη πλήρωση.

Αφού γεμίσετε τον εκτυπωτή με το μαύρο, το κυανό και το πορφυρό μελάνι, μπορείτε να τον συνδέσετε στην τροφοδοσία ρεύματος. Κατά την πρώτη χρήση τα ακροφύσια του εκτυπωτή πληρώνονται με μελάνι. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 20 λεπτά.

Αλλά η πρώτη εγκατάσταση γίνεται αυτόματα και τα βήματα εξηγούνται στην οθόνη.
Η εγκατάσταση του λογισμικού είναι επίσης πανεύκολη για κάθε χρήστη!
Αν ακολουθήσετε τις σύντομες οδηγίες που παρέχονται βήμα-βήμα ο εκτυπωτής θα είναι σύντομα έτοιμος για χρήση χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία!

Ο L655 προσφέρει στο χρήστη πολλές επιλογές για την αποστολή εντολών εκτύπωσης, σάρωσης ή φαξ. Μέσω φορητού υπολογιστή/MacBook και smartphone, μέσω σύνδεσης WLAN ή USB ή με απομακρυσμένη πρόσβαση εν κινήσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την online αποθήκευση της Epson, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με υπηρεσίες, όπως το Google Drive. Επίσης είναι δυνατή η αποστολή εντολών εκτύπωσης μέσω email στον εκτυπωτή.

Επειδή ο εκτυπωτής είναι πάντα σε αναμονή, πρακτικά ακόμα και στη λειτουργία αδράνειας, μπορείτε να συνδέεστε σε αυτόν από οπουδήποτε στον κόσμο και να του στέλνετε εντολές. Επίσης, ο εκτυπωτής δεν αργεί να ανταποκριθεί!

Αν κάνετε λήψη της εφαρμογής «Epson iPrint» στο smartphone σας, έχετε πολλές επιλογές σύνδεσης στον εκτυπωτή. (εμφάνιση της στάθμης των μελανιών, online αποθήκευση, σάρωση κ.λπ.) Μπορείτε ακόμα και να καταγράφετε έγγραφα χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone και να τα εκτυπώνετε άμεσα. Η online αποθήκευση έχει πρόσβαση στα βασικά cloud, όπως το Google Drive, το Dropbox και το OneDrive κ.λπ.

Χρησιμοποιώ τον εκτυπωτή με Apple MacBook, iPhone και iPad. Και προς το παρόν δεν έχω κάποιο παράπονο. Μπορώ να στέλνω εντολές εκτύπωσης στον L655 από κάθε εφαρμογή.

Δεν έχω κάποιο παράπονο την ποιότητα των εκτυπώσεων που έχω κάνει έως τώρα!

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δοκιμάσω τη λειτουργία φαξ. Αλλά πιστεύω ότι θα λειτουργεί εξίσου καλά με τις λειτουργίες που έχω δοκιμάσει έως τώρα.

Ο σαρωτής του εκτυπωτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επίπεδος σαρωτής ή μέσω της τροφοδοσίας εγγράφων. Οι σελίδες τροφοδοτούνται γρήγορα και καθαρά. Μπορείτε να σαρώνετε σε μορφή JPEG ή PDF. Επίσης μπορείτε να αποφασίσετε αν πρέπει η αποθήκευση να γίνει στην online αποθήκευση ή στον υπολογιστή.

Η ετυμηγορία μου:
Για το οικιακό γραφείο και τους ιδιώτες που χρειάζονται εκτυπώσεις, σάρωση και πιθανόν φαξ, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

L486 5/5

MacGyverNRW

Έχω ενθουσιαστεί με τους όγκους εκτύπωσης που μπορεί να επιτύχει κανείς με τη νέα σειρά Ink Tank System.

Ο πήχης για τους inkjet έχει ανέβει!

Έχω ενθουσιαστεί με τους όγκους εκτύπωσης που μπορεί να επιτύχει κανείς με τη νέα σειρά Ink Tank System. Κατά τη δοκιμή για λίγο λιγότερο από τρεις βδομάδες, τέσταρα πλήρως τον Epson L486 και παρουσίασα τη συνολική εμπειρία μου σε μια πύλη βίντεο σε μια σειρά αποτελούμενη από τέσσερα μέρη. Το επίπεδο της απόδοσης που μπορεί να επιτύχει αυτός ο εκτυπωτής ήταν σαφές από τις πρώτες εκτυπώσεις. Απόλαυσα τη δοκιμή αυτού του προϊόντος και μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα.

Οι καλύτερες στιγμές για μένα ήταν η χρήση του με το tablet και το smartphone μου και οι δοκιμές ποιότητας με διαφορετικούς τύπους χαρτιού. Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα ήταν: Δεν μπόρεσα να κάνω μια εκτύπωση 10x15 σε 27 δευτερόλεπτα που να είναι «ωραία». Θα ήθελα η Epson να έχει δώσει εκ των προτέρων μια περιγραφή για το πώς πρέπει να γίνει η ρύθμιση για κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ πολύ! Με φιλικούς χαιρετισμούς,
MacGyverNRW

L486 5/5

ανάλυση

Εξαιρετικός εκτυπωτής με πολλές λειτουργίες, καλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης.

Αποχαιρετήστε τους εκτυπωτές με φύσιγγες μελανιών!

Εξαιρετικός εκτυπωτής με πολλές λειτουργίες, καλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης.
Εκτυπώνει πολύ οικονομικά και τα μελάνια αντικατάστασης σε φιαλίδια σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράζετε ακριβές φύσιγγες για τον εκτυπωτή. Απλά, φθηνά και φιλικά προς το περιβάλλον!
Ο εκτυπωτής σαρώνει επίσης, μπορείτε δηλαδή να αντιγράψετε κάτι γρήγορα, χωρίς υπολογιστή.
Καλή εκτύπωση χρωμάτων και φωτογραφιών και με την εφαρμογή της Epson διαθέσιμη από παντού ανά πάσα στιγμή.
Τραβήξτε φωτογραφίες με το κινητό σας τηλέφωνο και εκτυπώστε τις όσο τραβάτε την επόμενη φωτογραφία :-D

L655 5/5

Tanja1988

Δοκίμασα τον εκτυπωτή για δύο βδομάδες και νομίζω ότι είναι εξαιρετικός!

Εξαιρετική συσκευή με πολλές λειτουργίες

Δοκίμασα τον εκτυπωτή για δύο βδομάδες και νομίζω ότι είναι εξαιρετικός! Τέλος στη σπατάλη χαρτιού, καθώς μπορώ να κάνω πολύ εύκολα εκτυπώσεις διπλής όψης. Και το καλύτερο.... ο υπολογιστής δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένος. Τον ελέγχετε απλά από το κινητό σας τηλέφωνο ή μέσω email και ο εκτυπωτής εκτυπώνει! Πιο άνετα δεν γίνεται. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αξίζει τα λεφτά του!

L655 5/5

SMB2002

Η ρύθμιση είναι πολύ απλή, η πλήρωση των δοχείων γίνεται άμεσα και γρήγορα.

Συνιστώμενος εκτυπωτής γενικής χρήσης

Η ρύθμιση είναι πολύ απλή, η πλήρωση των δοχείων γίνεται άμεσα και γρήγορα. Εγκατέστησα τον εκτυπωτή στον υπολογιστή, στο φορητό υπολογιστή, στο tablet και στο κινητό μου τηλέφωνο. Σε κάθε περίπτωση λειτουργεί άψογα και γρήγορα χωρίς προβλήματα. Η εκτύπωση μέσω Epson Connect είναι εύκολη και απλή. Χρησιμοποιώντας την ειδική διεύθυνση email, τα email, καθώς και τα συνημμένα μπορούν να εκτυπώνονται χωρίς κάποιο άλλο λογισμικό.

Εκτελεί εργασίες αντιγραφής και σάρωσης γρήγορα και σε πολύ καλή ποιότητα.

Μία αρνητική παρατήρηση είναι ότι ο εκτυπωτής δονεί το γραφείο κατά τη διαδικασία της εκτύπωσης, με αποτέλεσμα να κουνιέται π.χ. η οθόνη.

Συνολικά, ο εκτυπωτής συνιστάται ανεπιφύλακτα και αξίζει πραγματικά τα χρήματά του.

L655 5/5

Kaja03

Η Epson κατασκεύασε ένα σπουδαίο εκτυπωτή.

Γρήγορα και τακτοποιημένα

Η Epson κατασκεύασε ένα σπουδαίο εκτυπωτή. Η πλήρωση των φυσίγγων και η ρύθμιση του εκτυπωτή είναι πανεύκολη. Πολύ γρήγορη εκτύπωση ασπρόμαυρων και έγχρωμων σελίδων. Η ποιότητα της εκτύπωσης χωρίς σημαντική ρύθμιση είναι άψογη και πολύ καθαρή, είτε πρόκειται για σκέτο κείμενο είτε για κείμενο με εικόνες. Ποιότητα φωτογραφίας μεγέθους A4. Η λειτουργικότητα με Wi-Fi και η εκτύπωση εν κινήσει είναι μοναδικές. Απλά κάνετε λήψη της εφαρμογής στο smartphone ή στο tablet σας και είστε έτοιμοι.

L655 5/5

Feetonfire1988

Δοκίμασα διεξοδικά το νέο Epson L655.

Οικονομικός εκτυπωτής γενικής χρήσης

Δοκίμασα διεξοδικά το νέο Epson L655.
Παρόλο που είναι λίγο πιο ακριβός από άλλα μοντέλα, αξίζει σίγουρα να τον αγοράσετε.
Γιατί τα πρωτοποριακά δοχεία μελανιών σε συνδυασμό με τα πολύ οικονομικά φιαλίδια μελανιών επιτρέπουν την επίτευξη μιας ασυναγώνιστης τιμής εκτύπωσης.

Με κέρδισε η ποιότητα και η ταχύτητα του εκτυπωτή, τα άλλα μοντέλα δεν μπορούν να τον συναγωνιστούν.

Και η ποικιλία λειτουργιών συμπληρώνει τη γενική εικόνα.
Η εφαρμογή Epson iPrint, συγκεκριμένα, κάνει την εκτύπωση μέσω smartphone και tablet πανεύκολη.
Επίσης βρίσκω εξαιρετική τη λειτουργία εκτύπωσης και σάρωσης διπλής όψης, που σας επιτρέπει εκτυπώσεις διπλής όψης χωρίς να γυρίζετε ανάποδα το φύλλο.

Θα ξαναγόραζα σίγουρα τον εκτυπωτή.

L486 5/5

DanielKaiser

Αφού τον έβγαλα από την πολύ καλή συσκευασία του, μπόρεσα να ενεργοποιήσω αμέσως τη συσκευή, αν και είχα λίγο άγχος για αυτό.

Νέες εμπειρίες εκτύπωσης...

Αφού τον έβγαλα από την πολύ καλή συσκευασία του, μπόρεσα να ενεργοποιήσω αμέσως τη συσκευή, αν και είχα λίγο άγχος για αυτό. Γιατί; Γιατί η ρύθμιση με Wi-Fi δεν δουλεύει πάντα άψογα με άλλες συσκευές. Τελικά διαψεύστηκαν οι ανησυχίες μου. Η συσκευή εκκινήθηκε και στη συνέχεια ακολούθησα την προετοιμασία. Η διαδικασία αυτή περιγράφεται ότι παίρνει 20 λεπτά, αλλά εμένα μου πήρε κάτι λιγότερο από 15 λεπτά. Στη συνέχεια εκκίνησα το βοηθό Wi-Fi (χρησιμοποιώ οικιακό δίκτυο με δρομολογητή). Σε λίγα δευτερόλεπτα, αφού πληκτρολόγησα το κλειδί δικτύου, συνδέθηκα με το δρομολογητή. Στον υπολογιστή μου (Windows 10), ο εκτυπωτής εμφανίστηκε αμέσως στις «συσκευές και εκτυπωτές» και μπορούσα να ξεκινήσω με την εκτύπωση και τη σάρωση.

Η ποιότητα της εκτύπωσης και της σάρωσης είναι πολύ καλή, γεγονός που με εξέπληξε ευχάριστα.

Η κανονική ποιότητα εκτύπωσης των σελίδων κειμένου είναι πολύ καλή, αλλά δεν διαφέρει από άλλων συσκευών. Ωστόσο, το καλύτερο είναι η εκτύπωση φωτογραφιών. Έβαλα φωτογραφικό χαρτί και εκτύπωσα μια φωτογραφία από τις διακοπές. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και δεν ξεχώριζε από φωτογραφία επαγγελματικής εκτύπωσης. Και όλη η διαδικασία γίνεται με υψηλή ταχύτητα και με καθόλου ενοχλητική ένταση θορύβου. Η συσκευή σαρώνει επίσης αθόρυβα.

Η εκτύπωση από κάρτα SD λειτουργεί επίσης πολύ απλά. Εισαγάγετε την κάρτα και επιλέξτε το σύμβολο της φωτογραφίας στην οθόνη. Στη συνέχεια εμφανίζονται οι εικόνες και μπορείτε να τις εκτυπώσετε όλες ή μόνο επιλεγμένες. Η λειτουργία αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί πιο απλά. Ακόμα και η σύνδεση ενός smartphone έγινε χωρίς ταλαιπωρία αφού εγκατέστησα την εφαρμογή «Epson iPrint», ώστε να μπορώ να εκτυπώνω άψογα σε εξαιρετική ποιότητα από φορητή συσκευή.

Για μένα είναι άπαιχτος!

L486 5/5

Ceyda81

Δοκίμασα τον εκτυπωτή για δύο βδομάδες και έχω ενθουσιαστεί.

Ο Epson ITS... ικανοποίησε πλήρως τις προσδοκίες μου

Δοκίμασα τον εκτυπωτή για δύο βδομάδες και έχω ενθουσιαστεί. Τα δοχεία πληρώνονται εύκολα με τα παρεχόμενα φιαλίδια μελανιών. Στην αρχή τα δάχτυλα μου είχαν λίγο μελάνι, αλλά το τίμημα είναι πολύ μικρό, αν σκεφτεί κανείς πόσο φθηνά είναι τα φιαλίδια αναπλήρωσης. Το λέω αυτό γιατί είχαμε ένα θέμα με τον προηγούμενο εκτυπωτή μας άλλης εταιρείας, ο οποίος ήταν πολύ ακριβός και δυστυχώς το μελάνι του εξαντλούνταν πολύ γρήγορα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε τρεις φορές τι εκτυπώναμε. Εδώ, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Η ρύθμιση γίνεται πολύ γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Η λειτουργία Wi-Fi είναι εκπληκτική. Σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε καλώδια. Η εκτύπωση είναι πολύ γρήγορη και ακόμα και η εκτύπωση από smartphone είναι παιχνιδάκι. Απλά κάνετε λήψη της εφαρμογής της Epson. Μου αρέσει πολύ αυτό.

Τα χρώματα βγαίνουν εκπληκτικά. Συνολικά μια σούπερ συσκευή, την οποία θα συνιστούσα σίγουρα σε άλλους.

L486 5/5

Gudy

Χρησιμοποίησα τον 486 για δύο βδομάδες και ακόμα ενθουσιάζομαι με το πόσο εύκολος είναι ο χειρισμός του.

Τέλειος!

Αυτός ο εκτυπωτής προσφέρει πολλές δυνατότητες.
Χρησιμοποίησα τον 486 για δύο βδομάδες και ακόμα ενθουσιάζομαι με το πόσο εύκολος είναι ο χειρισμός του. Αρχικά είχα αμφιβολίες για το αν θα μπορούσα να τον ενσωματώσω στο δίκτυό μου χωρίς βοήθεια από κάποιον, αλλά οι αμφιβολίες αυτές εξανεμίστηκαν μισή ώρα αφού διάβασα το συνοδευτικό βιβλιαράκι και ο εκτυπωτής λειτούργησε. Η πλήρωση των δοχείων μελανιών είναι απλή και επιπλέον μπορώ να πω ότι δεν γέμισαν μελάνι τα χέρια μου την πρώτη φορά (όπως γίνεται με την αντικατάσταση φυσίγγων). Η σάρωση και η αντιγραφή λειτούργησαν με ακρίβεια, η εκτύπωση ήταν άριστης ποιότητας και είναι πολύ εύκολος ο έλεγχος κάθε ενέργειας και επίσης εξαιρετικά καλή η οπτικοποίηση στην οθόνη. Είναι σαν να έχεις μόνιμη βοήθεια και υποστήριξη από το πρόγραμμα. Η εκτύπωση από κάρτα SD λειτουργεί επίσης χωρίς προβλήματα. Κατά τη γνώμη μου η ένταση του θορύβου επίσης δεν είναι καθόλου ενοχλητική. Τουλάχιστον, είχα πολύ πιο θορυβώδεις συσκευές στο παρελθόν.

L486 5/5

blondi18

Το προϊόν αυτό λειτουργεί με μεγάλη ακρίβεια. Οι εικόνες είναι επίσης πολύ καλές.

L486

Το προϊόν αυτό λειτουργεί με μεγάλη ακρίβεια. Οι εικόνες είναι επίσης πολύ καλές.

L486 4/5

Neptunia

Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένη, γιατί εκτυπώνει εξαιρετικά γρήγορα και με έντονα χρώματα. Η σάρωση είναι πανεύκολη, το ίδιο και η αντιγραφή. Μου αρέσει επίσης ότι μπορείς να γεμίσεις εύκολα το δοχείο μελανιών με μελάνι εκτύπωσης... Το καλύτερο για μένα, ωστόσο, είναι το Wi-Fi και το γεγονός ότι μπορείτε να εκτυπώνετε από φορητό υπολογιστή, smartphone ή tablet.

Ενθουσιασμένη

Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένη, γιατί εκτυπώνει εξαιρετικά γρήγορα και με έντονα χρώματα. Η σάρωση είναι πανεύκολη, το ίδιο και η αντιγραφή. Μου αρέσει επίσης ότι μπορείς να γεμίσεις εύκολα το δοχείο μελανιών με μελάνι εκτύπωσης... Το καλύτερο για μένα, ωστόσο, είναι το Wi-Fi και το γεγονός ότι μπορείτε να εκτυπώνετε από φορητό υπολογιστή, smartphone ή tablet.

L655 5/5

Moorhusen

Έχουμε τον εκτυπωτή σε λειτουργία εδώ και μία εβδομάδα. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι άριστη. Απλή εγκατάσταση και λειτουργία, γρήγορες εκτυπώσεις και είναι γρήγορος ακόμα και όταν εκτυπώνει φωτογραφίες και έγχρωμες εκτυπώσεις, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα.

Σούπερ εκτυπωτής

Έχουμε τον εκτυπωτή σε λειτουργία εδώ και μία εβδομάδα. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι άριστη. Απλή εγκατάσταση και λειτουργία, γρήγορες εκτυπώσεις και είναι γρήγορος ακόμα και όταν εκτυπώνει φωτογραφίες και έγχρωμες εκτυπώσεις, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα.

L655 5/5

HanniHD

Πραγματικά εντυπωσιακός εκτυπωτής!

Σούπερ εκτυπωτής γενικής χρήσης!

Πραγματικά εντυπωσιακός εκτυπωτής!
Εκτυπώνει γρήγορα και αθόρυβα και με καλά αποτελέσματα.
Έχω εκτυπώσει πάνω από 500 σελίδες και σύμφωνα με την ένδειξη μελανιών δεν έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθόλου μελάνι έως τώρα.
Δεν αντιμετώπισα σημαντικά προβλήματα κατά την πλήρωση των δοχείων μελανιών. Συμβουλή: χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντιλο όταν βγάζετε τα φιαλίδια, ώστε τα χέρια σας να μένουν καθαρά.
Οι λειτουργίες σάρωσης και αντιγραφής είναι επίσης εκπληκτικές. Η λειτουργία της απευθείας σάρωσης σε PDF είναι πολύ πρακτική.
Οι έγχρωμες εκτυπώσεις είναι εξαιρετικής ποιότητας, με μοναδική εξαίρεση τις μεγάλες μαύρες περιοχές που καλύπτονται από λωρίδες στην κανονική ποιότητα.
Έχω εντυπωσιαστεί από τον εκτυπωτή, παρά την υψηλή τιμή του, γιατί χάρη στο χαμηλό κόστος εκτύπωσης κάνεις απόσβεση!

L486 5/5

Free

Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα εξελίσσεται η τεχνολογία εκτύπωσης. Απλή διαδικασία εγκατάστασης και επαναπλήρωσης. Παρόλο που η τιμή αγοράς είναι λίγο υψηλή, τα υπόλοιπα έξοδα είναι αρκετά χαμηλά. Η επιλογή χρήσης του εκτυπωτή από οπουδήποτε είναι επίσης πολύ σημαντική για μένα.

Η τεχνολογία εξελίσσεται.

Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα εξελίσσεται η τεχνολογία εκτύπωσης. Απλή διαδικασία εγκατάστασης και επαναπλήρωσης. Παρόλο που η τιμή αγοράς είναι λίγο υψηλή, τα υπόλοιπα έξοδα είναι αρκετά χαμηλά. Η επιλογή χρήσης του εκτυπωτή από οπουδήποτε είναι επίσης πολύ σημαντική για μένα.

Ο νέος «μικρός» Epson κάνει πολύ καλή εντύπωση.

Καλός εκτυπωτής με τέλειο «σύστημα μελανιών»

Ο νέος «μικρός» Epson κάνει πολύ καλή εντύπωση.
Η πλήρωση των μελανιών είναι πολύ απλή, αν και χρειάζεται φυσικά λίγη προσοχή.
Η ποιότητα εκτύπωσης είναι ικανοποιητική (τόσο η ασπρόμαυρη όσο και η έγχρωμη) και πιθανότατα θα διαρκέσει πολύ καιρό.
Το σημαντικό είναι ότι το μελάνι υποτίθεται ότι δεν στεγνώνει μέσα στα δοχεία, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω ακόμα αν αυτό ισχύει.
Η σύνδεση και η ρύθμιση είναι παιχνιδάκι. Η εκτύπωση WLAN λειτουργεί άψογα.
Το μαύρο είναι ικανοποιητικά σκούρο και τα χρώματα πολύ καθαρά.

Αρνητικό:
Προσωπικά δεν μου αρέσει η τροφοδοσία χαρτιού από επάνω, έχεις πάντα το μειονέκτημα ότι τα φύλλα λυγίζουν σχετικά γρήγορα.
Θα προτιμούσα να προσφέρει εκτύπωση διπλής όψης, είναι κρίμα που δεν έχει.

Κατά τα άλλα με ικανοποιεί η συσκευή. Κάνει όλα όσα υπόσχεται και βρίσκω εξαιρετική την ιδέα της απαλλαγής από τις φύσιγγες μελανιών!

Και επίσης στις μέρες μας πρέπει να έχει και ωραία εμφάνιση!

L486 5/5

MichaelaFL2010

1. Το άνοιγμα της συσκευασίας, η ρύθμιση και η πλήρωση των δοχείων έγιναν χωρίς προβλήματα (πανεύκολα) με πολύ καλή τεκμηρίωση (σε χαρτί και σε CD)

Άψογος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

 1. 1. Το άνοιγμα της συσκευασίας, η ρύθμιση και η πλήρωση των δοχείων έγιναν χωρίς προβλήματα (πανεύκολα) με πολύ καλή τεκμηρίωση (σε χαρτί και σε CD)
 2. 2. Ο L486 εκτυπώνει πολύ γρήγορα και αθόρυβα, σε αντίθεση π.χ. με τον Epson Stylus SX 210.
 3. 3. Έχω ενθουσιαστεί με τη λειτουργία Wi-Fi! Τώρα μπορώ να στείλω μια εντολή εκτύπωσης απευθείας στον L486 από οπουδήποτε μέσω του smartphone μου και οι εκτυπωμένες σελίδες με περιμένουν ήδη στο σπίτι (εξαιρετικό και λειτουργεί τέλεια).
 4. 4. Σάρωση, αντιγραφή σε ασπρόμαυρη και έγχρωμη λειτουργία (ποιότητα εκτύπωσης: κορυφαία)
 5. 5. Όπως και η λειτουργία φωτογραφικής εκτύπωσης – φωτεινά χρώματα και πολύ γρήγορα αποτελέσματα εκτύπωσης!
 6. 6. Αύριο θα ξεκινήσω τη μαζική εκτύπωση – 2.000 φυλλάδια για την επόμενη παράστασή μου στο θέατρο! Έχω εκτυπώσει ήδη 350 αντίγραφα σε A5! Το 1ο ήταν ολόιδιο με το 350ο (πολύ γρήγορος, καθαρή ποιότητα εκτύπωσης)!
 7. Έως τώρα ένας εξαιρετικός εκτυπωτής με φοβερές λειτουργίες!

L655 5/5

quoxl

Πολύ καλός εκτυπωτής γραφείου για όλες τις δουλειές με τέσσερα ξεχωριστά δοχεία μελανιών για πλήρωση από το χρήστη. Η ποιότητα εκτύπωσης και σάρωσης είναι πολύ καλή και η πληθώρα λειτουργιών, όπως εκτύπωση διπλής όψης, φαξ, WLAN, LAN, AirPrint κ.λπ., είναι αξιοθαύμαστη.

Εκτυπωτής γενικής χρήσης για το γραφείο με ισορροπημένες δυνατότητες

Πολύ καλός εκτυπωτής γραφείου για όλες τις δουλειές με τέσσερα ξεχωριστά δοχεία μελανιών για πλήρωση από το χρήστη. Η ποιότητα εκτύπωσης και σάρωσης είναι πολύ καλή και η πληθώρα λειτουργιών, όπως εκτύπωση διπλής όψης, φαξ, WLAN, LAN, AirPrint κ.λπ., είναι αξιοθαύμαστη.

Τα μελάνια αντικατάστασης αγοράζονται σε χαμηλή τιμή και η πλήρωση γίνεται εύκολα (ωστόσο θα φορούσα γάντια μιας χρήσης, καθώς μπορεί να τύχει να χυθεί κάποια σταγόνα).

Το μόνο μειονέκτημα: στα 150 φύλλα, ο χώρος για το χαρτί είναι λίγο μικρός...

L486 5/5

Agabog

Ο εκτυπωτής μπορεί να βρει εύκολα τη θέση του στο σπίτι. Η πλήρωση των δοχείων είναι πανεύκολη και χωρίς πτώση υγρών.

Σούπερ εκτυπωτής για άτομα που εκτυπώνουν πολύ στο σπίτι

Ο εκτυπωτής μπορεί να βρει εύκολα τη θέση του στο σπίτι. Η πλήρωση των δοχείων είναι πανεύκολη και χωρίς πτώση υγρών.
Ως δάσκαλος, εκτυπώνω πολύ υλικό για εξατομικευμένη διδασκαλία, συμπεριλαμβανομένων πολλών έγχρωμων φωτογραφιών. Δεν υπήρχαν καθόλου κηλίδες και περίεργες γραμμές στην εικόνα. Με άλλα λόγια, όλα ήταν πολύ καλά. Τα χρώματα αντιστοιχούσαν σε αυτά που έβλεπα στην οθόνη.
Τα χρώματα ήταν πολύ όμορφα ακόμα και σε πλαστικοποιημένη μορφή.
Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι ότι μπορούσα να εκτυπώνω μέσω WLAN από όλες τις συσκευές που έχουμε: iPad, iPhone και διάφορους υπολογιστές. Είναι πολύ πρακτικός!
Η λειτουργία αντιγραφής λειτουργεί επίσης τέλεια.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό τον εκτυπωτή.

L655 5/5

ChrisR

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Απλά ο ιδανικός εκτυπωτής για μικρό γραφείο.

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Μπορείτε να εκτυπώνετε και στις δύο όψεις χάρη στη λειτουργία διπλής όψης.
Ο σαρωτής αυτόματης τροφοδοσίας για πολλά φύλλα είναι αρκετά γρήγορος.
Ωστόσο, ο επίπεδος είναι πολύ πιο γρήγορος.
Οι σαρώσεις και τα αντίγραφα είναι πολύ καλά. Θα πρέπει να ανεχτείτε λίγες κηλίδες στις εικόνες (δεν είναι φωτογραφικός εκτυπωτής, φυσικά), αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ καλές.
Η πλήρωση των δοχείων μελανιών είναι παιχνιδάκι.
Ο αριθμός των θυρών είναι απίστευτος.
Σε αυτές περιλαμβάνονται θύρες USB, δικτύου και WLAN. Επίσης ο χειρισμός του μπορεί να γίνει μέσω μιας εφαρμογής για smartphone.
Κατά την αρχική εγκατάσταση χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνος. 20 λεπτά για την πλήρωση του δοχείου στις κεφαλές εκτύπωσης, αλλά στο χρόνο αυτό μπορείτε να περιηγηθείτε στο εγχειρίδιο σε μορφή PDF.
Αλλά μετά την αναμονή, η εγκατάσταση των υπόλοιπων ρυθμίσεων γίνεται πολύ γρήγορα.
Ο Epson L655 με εξέπληξε πολύ ΘΕΤΙΚΑ.

L486 5/5

IEAZ

Αυτός ο εκτυπωτής inkjet «3 σε 1» είναι η ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να εξοικονομεί τα έξοδα εκτύπωσης.

Σούπερ πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Υπολογιστής εξοικονόμησης

Υπολογιστής εξοικονόμησης

Εξοικονομήστε χρήματα με τους εκτυπωτές Ink Tank System της Epson

Χρησιμοποιήστε τον online υπολογιστή κόστους που παρέχουμε για να δείτε τι μπορείτε να εξοικονομήσετε με έναν εκτυπωτή Ink Tank System (ITS) της Epson.

Μάθετε περισσότερα
 1. Αρκετά μελάνια για 2 έτη με βάση το μέσο όγκο μηνιαίων εκτυπώσεων του χρήστη (Πρόγραμμα WW Page Volume Program της IDC, 2015)
 2. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους μονόχρωμους εκτυπωτές laser και MFP A4 του ανταγωνισμού, τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές laser και MFP του ανταγωνισμού και τους 10 κορυφαίους εκτυπωτές inkjet και MFP του ανταγωνισμού, σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 4ο τρίμηνο του 2015). Το κόστος ανά σελίδα υπολογίστηκε με τη χρήση της μέσης τιμής πώλησης από το EMEA Consumables Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 2ο εξάμηνο του 2015) και τη δημοσιευμένη απόδοση των κατασκευαστών μέχρι το Δεκέμβριο του 2015. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/itssavings.
 3. Συνολικές πωλήσεις 20 εκατ. παγκοσμίως σε 150 χώρες και περιοχές, οι οποίες επιτεύχθηκαν μεταξύ του Οκτωβρίου 2010 και του οικονομικού έτους 2016
 4. Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 24712 με πακέτο αντικατάστασης μελανιών. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ΔΕΝ βασίζονται στο πρότυπο ISO/IEC 24711. Οι αποδόσεις που παρατίθεται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείτε, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως είναι η θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.
 5. Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 29103 με πακέτο αντικατάστασης μελανιών. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ΔΕΝ βασίζονται στο πρότυπο ISO/IEC 29102. Οι αποδόσεις που παρατίθεται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείτε, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως είναι η θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.
 6. Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίοwww.epsonconnect.eu

Παράλειψη

 

Παράλειψη

 

Παράλειψη