ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ EPSON

Οικιακές λύσεις Epson

Συνοπτικές, απλές και χρήσιμες. Αυτό είναι το είδος των συμβουλών που χρειάζεστε όταν αγοράζετε εκτυπωτή, σαρωτή ή βιντεοπροβολέα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Βρείτε τη συσκευή που χρειάζεστε παρακάτω και ανακαλύψτε πώς η Epson μπορεί να δώσει πνοή στις ιδέες σας.

Εκτύπωση στο σπίτι

Μόλις κάναμε την επιλογή εκτυπωτή ευκολότερη. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μας χωρίζεται σε κατηγορίες, έτσι μπορείτε να βρείτε εύκολα τον κατάλληλο εκτυπωτή με τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

EcoTank

Αναζητάτε μια εξαιρετικά χαμηλού κόστους επιλογή; Ο εκτυπωτής EcoTank συνοδεύεται από γνήσιο μελάνι, ώστε να εξοικονομείτε κατά μέσο όρο το 90% του κόστους για μελάνι1. Από την αρχή έχετε αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε χιλιάδες σελίδες. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο, καθώς δεν αλλάζετε συχνά φύσιγγες.

Μάθετε περισσότερα

Ασπρόμαυροι εκτυπωτές EcoTank

Ο εκτυπωτής EcoTank διαθέτει μεγάλο δοχείο με δυνατότητα αναπλήρωσης μελανιού, το οποίο συνοδεύει τα περιλαμβανόμενα φιαλίδια μελανιού. Έχετε εξαρχής αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε χιλιάδες σελίδες, περιορίζοντας τα κόστη και εξοικονομώντας χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά γραφίτη.

Μάθετε περισσότερα

Οικιακό γραφείο

Είτε εργάζεστε από κατ’ οίκον γραφείο είτε από ένα μικρό γραφείο, η γρήγορη και ισχυρή αλλά ολοκληρωμένη σειρά εκτυπωτών WorkForce Pro αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στα μηχανήματα που ήδη διαθέτετε. Ανακαλύψτε πώς αυτοί οι ασύρματοι εκτυπωτές μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα διατηρώντας παράλληλα το κόστος λειτουργίας στο ελάχιστο.

Μάθετε περισσότερα

Σειρά Expression

Με τη σειρά Expression, εκτυπώνετε καθημερινά έγγραφα, στιγμιότυπα διακοπών, φωτογραφίες που θέλετε να δείξετε και πολλά άλλα. Περιλαμβάνει συμπαγή, οικονομικά μοντέλα όλα-σε-ένα, με επιλογές για ασύρματη και A3 εκτύπωση.

Μάθετε περισσότερα

Λύσεις δημιουργικότητας

Η Epson κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο διασκεδαστική με τη σειρά δωρεάν εκτυπώσιμων φύλλων και δραστηριοτήτων για τις ανάγκες του σπιτιού και των παιδιών σας, αλλά και για την οργάνωση της καθημερινής σας ζωής.

Εκτυπώσιμα φύλλα

Αποκτήστε το επαγγελματικό πλεονέκτημα με τα δωρεάν εκτυπώσιμα πρότυπα της Epson. Μπορείτε να δημιουργήσετε επιστολόχαρτα, φακέλους, φυλλάδια και πολλά άλλα. Διατίθενται επίσης πρότυπα ημερολογίων και εβδομαδιαίου προγραμματισμού για να είστε πάντα οργανωμένοι, καθώς και διασκεδαστικά παιχνίδια και χειροτεχνίες για τον ελεύθερο χρόνο σας.

Μάθετε περισσότερα

Λύσεις ψυχαγωγίας

Με τους οικιακούς βιντεοπροβολείς της Epson, το σπίτι σας γίνεται το επίκεντρο της ψυχαγωγίας. Ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας αθλήματα, βλέπετε μια κλασική ταινία, απολαμβάνετε μέσω ροής περιεχόμενο από τηλεοπτικό δέκτη ή παίζετε ένα τελευταίας τεχνολογίας παιχνίδι, διαμορφώστε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία με μια ακόμα πιο ρεαλιστική εικόνα προβολής. Τραβήξτε την προσοχή και φέρτε κοντά συγγενείς και φίλους, για να απολαύσετε αυτές τις αξέχαστες στιγμές.

Οικιακός κινηματογράφος

Καθώς κατέχουμε ηγετική θέση παγκοσμίως στην τεχνολογία απεικόνισης2, γνωρίζουμε μερικά πράγματα για το πώς να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εμπειρία οθόνης. Απολαύστε ταινίες, box set και άλλα πολλά με αυτούς τους εύχρηστους βιντεοπροβολείς.

Μάθετε περισσότερα

Παιχνίδια

Βρείτε ελεύθερο χρόνο: το σπίτι σας πρόκειται να γίνει το επίκεντρο για βραδιές με πολύ παιχνίδι. Είτε αποφεύγετε τακλ στο γήπεδο, είτε σπινιάρετε σε απότομες στροφές, είτε ανακαλύπτετε νέους κόσμους, όλοι μπορούν να μπουν στη δράση με έναν βιντεοπροβολέα της Epson.

Μάθετε περισσότερα

Εργαλείο εύρεσης βιντεοπροβολέων οικιακού κινηματογράφου

Το εύχρηστο Εργαλείο εύρεσης βιντεοπροβολέων οικιακού κινηματογράφου θα σας βοηθήσει να βρείτε τον καλύτερο βιντεοπροβολέα για τις ανάγκες οικιακής ψυχαγωγίας σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Αθλητικά

Όλη η παρέα μαζεύεται για τον αγώνα. Με έναν βιντεοπροβολέα της Epson, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επική εμπειρία στην οποία δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν οι φίλοι σας. Μεγαλύτερη, πιο φωτεινή και πιο ευκρινής εικόνα από ποτέ: δείξτε την τελειότητα του ποδοσφαίρου σε όλη του τη δόξα.

Μάθετε περισσότερα

Λύσεις wearable

Μια ολοκαίνουρια οπτική του κόσμου

Ο καλύτερος τρόπος να βιώσετε την επαυξημένη πραγματικότητα και την οδήγηση drone, μέσα από τα ελαφρύτερα στον κόσμο έξυπνα, διάφανα, διοφθαλμικά γυαλιά με οθόνη OLED3

Μάθετε περισσότερα

Νέοι ορίζοντες για την τεχνολογία FPV

Με το Moverio BT-300 θα δείτε πολλά. Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη στη wearable τεχνολογία «Οπτική πρώτου προσώπου» (First Person View – FPV) και είναι ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο με drone.

Μάθετε περισσότερα

Epson Connect

Εκτυπώστε εύκολα από tablet, smartphone και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας δωρεάν και εύχρηστες εφαρμογές.

Μάθετε περισσότερα
  1. Μέσος αριθμός απαιτούμενων φυσίγγων / εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται για την εκτύπωση ίδιου αριθμού σελίδων, χρησιμοποιώντας τις φιάλες μελανιού που περιλαμβάνονται στη σειρά EcoTank, εξαιρούμενης της τιμής του εξοπλισμού. Σύγκριση που έγινε ανάμεσα στον μέσο όρο της σειράς A4 EcoTank και τον μέσο όρο για τα 10 κορυφαία μοντέλα στη Δυτική Ευρώπη, την περίοδο Ιανουαρίου 2017 - Δεκεμβρίου 2017, σύμφωνα με στοιχεία της GfK. Το κόστος εκτύπωσης υπολογίστηκε με βάση το ποσοστό φυσίγγων τυπικού μεγέθους και μεγέθους XL σύμφωνα με στοιχεία της GfK για την ίδια περίοδο αναφοράς στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης, με χρήση των μέσων τιμών λιανικής. Στοιχεία απόδοσης φυσίγγων μελανιού όπως αναφέρονται στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών
  2. Το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των βιντεοπροβολέων 500 lumen και άνω. (Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2016)
  3. Σε σύγκριση με δεδομένα που διατίθενται στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών ανταγωνιστικών συσκευών με παρόμοιες δυνατότητες έως τον Ιανουάριο του 2016. Βάρος-στόχος του headset Moverio BT-300: 69 γρ.