Θέσεις εργασίας στην Epson

Θέσεις εργασίας στην Epson

Στην Epson, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε καλύτερα προϊόντα για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον που θα είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο αποδοτικό για όλους. Για να το καταφέρουμε αυτό, κατανοούμε τη σημασία της επιλογής των καταλληλότερων ανθρώπων, που διακρίνονται από πάθος και υπερηφάνεια, όπως ακριβώς κι εμείς.

Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουμε αυτό είναι να προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας ενδιαφέρουσες καριέρες που να τους γεμίζουν και να τους ανταμείβουν. Με τη βοήθειά σας, θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τα όρια του δυνατού μέσω της τεχνολογίας και να δημιουργούμε έναν βιώσιμο και έξυπνο κόσμο για όλους.

Υποστήριξη με την αίτησή σας

Τρέχουσες θέσεις

Γνωρίστε μας καλύτερα

Στην Epson είμαστε περήφανοι που οι περισσότεροι υπάλληλοί μας απολαμβάνουν μεγάλες και πετυχημένες καριέρες - ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται στην εταιρεία για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Αυτός ο συνδυασμός γνώσης και εμπειρίας, μαζί με τον αυξανόμενο αριθμό υπαλλήλων που προσφέρουν μια νέα οπτική από άλλους οργανισμούς, είναι που μας κάνει να διαπρέπουμε διαρκώς.

“Ως υπάλληλοι της Epson, προσπαθούμε πάντα να υπερβαίνουμε κάθε προσδοκία. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αποκλειστικά προϊόντα και υποστήριξη ύψιστης ποιότητας στους πελάτες μας.”

Γνωρίστε μερικούς από εμάς

 • Μια συναρπαστική εμπειρία

  Στην Epson κατανοούμε τη σημασία που έχει για τους υπαλλήλους μας να απολαμβάνουν την εργασία τους και τους εξασφαλίζουμε μια γεμάτη εμπειρία με επιβράβευση. Επίσης, αναγνωρίζουμε ότι οι ανταγωνιστικές αμοιβές και τα προνόμια που δίνουν κίνητρα είναι σημαντικά για την προσέλκυση και τη διατήρηση των πιο ταλαντούχων ατόμων.

  Όποια κι αν είναι η βάση σας, μπορείτε να προσβλέπετε σε μια ανταγωνιστική αμοιβή και σε ένα πακέτο προνομίων. Διασφαλίζουμε ότι τα πακέτα ανταμοιβών μας είναι αρκετά ανταγωνιστικά, ώστε να προσελκύουν τους καλύτερους. Η Epson προσφέρει μια σειρά προνομίων για υπαλλήλους, κατάλληλα για τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Οι υπάλληλοι έχουν επίσης τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων Seiko και Epson με έκπτωση.

 • Ίσες ευκαιρίες

  Η Epson δεσμεύεται να προσφέρει ίσες ευκαιρίες πρόσληψης και να ακολουθήσει διαδικασίες και πρακτικές, χωρίς διακρίσεις. Στα παραπάνω περιλαμβάνονται όλες οι μορφές διακρίσεων, όπως είναι οι διακρίσεις περί φύλου, χρώματος, θρησκείας, φυλής, ηλικίας, ανικανότητας, σεξουαλικού προσανατολισμού, εθνικής προέλευσης, καταγωγής, υπηκοότητας, οικογενειακής κατάστασης, γενετικής προδιάθεσης ή επαγγελματικής κατάστασης, καθώς και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που καλύπτονται από την τρέχουσα νομοθεσία.

Κριτικές και βαθμολογίες υπαλλήλων

Η καμπάνια Good Recruitment Campaign βοηθά τους επιχειρηματικούς οργανισμούς να αξιολογήσουν τις υπάρχουσες μεθόδους πρόσληψης που χρησιμοποιούν και να ανανεώσουν τη στρατηγική τους ώστε να προσελκύουν τους κατάλληλους υποψηφίους.

GRC

Συχνές ερωτήσεις

 • Τι πρέπει να λάβω υπόψη προτού κάνω αίτηση;

  Αφιερώστε λίγο χρόνο, προτού κάνετε αίτηση για μια θέση. Σκεφτείτε αν πρόκειται για την κατάλληλη θέση για εσάς και αν έχετε τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για να πετύχετε. Είναι η Epson κατάλληλη επιλογή για εσάς; Η τοποθεσία είναι κατάλληλη; Έχετε νόμιμα δικαιώματα εργασίας στην έδρα της θέσης εργασίας;

  Διαβάστε προσεχτικά την αναγγελία της θέσης και συμπληρώστε τα στοιχεία με ειλικρίνεια και ακρίβεια, καθώς το κομμάτι αυτό αποτελεί μέρος της διαδικασίας επιλογής.

 • Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα κατά την αποστολή της αίτησης;

  Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, στείλτε e-mail στο talentlink@epson.eu

 • Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα σχετικά με το μισθό;

  Είναι κατανοητό ότι το πακέτο αποδοχών σχετίζεται με την απόφασή σας όταν κάνετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας. Αν η αρχική σας αίτηση είναι επιτυχής, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε το ζήτημα του μισθού με κάποιο μέλος του HR ή της ομάδας προσλήψεων.

 • Τι προνόμια διατίθενται για τους υπαλλήλους;

  Το πακέτο προνομίων μας ποικίλλει από χώρα σε χώρα. Ο εκπρόσωπος HR ή ο ειδικός προσλήψεων της περιοχής σας θα σας ενημερώσει σχετικά με τα προνόμια που διατίθενται στη χώρα όπου είναι η έδρα της θέσης.

 • Πώς μπορώ να προετοιμαστώ για τη συνέντευξη;

  Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε είναι κάνοντας έρευνα για την Epson. Ενημερωθείτε σχετικά με τις διαφορετικές σειρές προϊόντων και τις τοποθεσίες των γραφείων μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φροντίστε να γνωρίζετε καλά το βιογραφικό σας και τις πληροφορίες για τη θέση εργασίας πριν από την πρώτη συνέντευξη.

  Για τη συνέντευξη του δεύτερου σταδίου, πρέπει να προετοιμαστείτε για να δώσετε συγκεκριμένα παραδείγματα της εμπειρίας σας, με λεπτομέρειες για τις θέσεις ή τα project επάνω στα οποία έχετε εργαστεί και τον τρόπο που τα προσεγγίσατε. Αυτού του τύπου οι συνεντεύξεις εστιάζουν στις δεξιότητες και βασίζονται σε δομημένα στοιχεία. Μπορεί επίσης να σας ενημερώσουν σχετικά με μια άσκηση ή παρουσίαση βάσει δεξιοτήτων, στην οποία θα σας ζητηθεί να συμμετάσχετε κατά τη συνέντευξη του δεύτερου σταδίου. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες θα σας διατεθούν από την ομάδα προσλήψεων ή την ομάδα HR, πριν από τη συνέντευξη.

 • Τι είναι η συνέντευξη που βασίζεται στις δεξιότητες;

  Η συνέντευξη που βασίζεται στις δεξιότητες είναι γνωστή και ως συνέντευξη:

  • βάσει καταστάσεων
  • βάσει συμπεριφοράς
  • βάσει δομής
  • βάσει στοιχείων

  Οι συνεντεύξεις που βασίζονται στις δεξιότητες στηρίζονται στην ιδέα ότι η προηγούμενη απόδοση αποτελεί τη βασική ένδειξη για τη μελλοντική συμπεριφορά. Θα σας ζητηθεί να δώσετε παραδείγματα από καταστάσεις στις οποίες έχετε εμπλακεί προσωπικά, καθώς και να μιλήσετε για κάθε σενάριο λεπτομερώς, προκειμένου να αποδείξετε ότι έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες για τη συγκεκριμένη θέση.

 • Πώς πρέπει να απαντώ στις ερωτήσεις που δέχομαι κατά τη συνέντευξη που βασίζεται στις δεξιότητες;

  Ακολουθήστε την προσέγγιση «STAR»:

  • Κατάσταση (Situation)
  • Εργασία (Task)
  • Ενέργεια (Action)
  • Αποτέλεσμα (Result)

  Κατάσταση/εργασία: περιγράψτε την ακριβή κατάσταση στην οποία βρισκόσασταν ή την εργασία που έπρεπε να πετύχετε. Το περιστατικό πρέπει να έχει λάβει χώρα στο παρελθόν και να προέρχεται από έναν εργασιακό χώρο, μια εκπαιδευτική εμπειρία ή μια εθελοντική θέση.

  Ενέργεια: περιγράψτε τις ενέργειες που κάνατε, όχι τι θα μπορούσατε ή τι έπρεπε να είχατε κάνει. Αν εργαζόσασταν σε ομαδικό περιβάλλον, είναι σημαντικό να περιγράψετε το ρόλο σας στην ομάδα. Το άτομο που σας παίρνει τη συνέντευξη πρέπει να κατανοήσει τι κάνατε εσείς, όχι τι έκανε η ομάδα.

  Αποτέλεσμα: περιγράψτε τι συνέβη. Πετύχατε το στόχο σας; Αν όχι, τι μαθήματα πήρατε στην πορεία;

 • Τι πρέπει να φοράω στη συνέντευξη;

  Ντυθείτε έξυπνα. Η Epson τηρεί επιχειρηματικό κώδικα ενδυμασίας.

 • Τι πρέπει να έχω μαζί μου στη συνέντευξη;

  Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχετε δικαίωμα εργασίας στη συνέντευξη του δεύτερου σταδίου. Πρέπει να δούμε τα πρωτότυπα έγγραφα, όπως διαβατήρια, ταυτότητες, πλήρη πιστοποιητικά γέννησης κ.λπ.

  Αν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο του HR ή τον ειδικό προσλήψεων της περιοχής σας.

 • Πότε θα έχω νέα από την Epson, μετά τη/τις συνέντευξη/συνεντεύξεις μου;

  Αυτό μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη θέση για την οποία έχετε κάνει αίτηση. Ωστόσο, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα λάβετε οπωσδήποτε λεπτομερή, συγκεκριμένα και εποικοδομητικά σχόλια σχετικά με το αποτέλεσμα της συνέντευξής σας, καθώς εκτιμάμε το ενδιαφέρον σας για την Epson.

Γνωρίστε τα προϊόντα μας

 • Η σειρά Epson WorkForce Enterprise

  Η σειρά Epson
  WorkForce Enterprise

 • Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία

  Το μέγεθος της
  οθόνης έχει σημασία

 • Epson CeBIT 17 - Ρομπότ από το μέλλον

  Epson CeBIT 17 -
  Ρομπότ από το μέλλον

Συνδεθείτε μαζί μας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δραστηριότητες της Epson και πάρτε μέρος σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις.


Υπενθύμιση προς τα γραφεία προσλήψεων

Διαθέτουμε εσωτερική ομάδα απευθείας προσλήψεων, που σημαίνει ότι μόνο περιστασιακά συνεργαζόμαστε με γραφεία προσλήψεων. Στην περίπτωση αυτή, η Epson Europe B.V. αξιοποιεί μια διαδικασία λίστας προτιμώμενων προμηθευτών για όλες τις μόνιμες, συμβατικές και προσωρινές προσλήψεις σε όλες τις περιοχές. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη καταβολής οποιασδήποτε χρέωσης προκύψει για την επιλογή ενός υποψηφίου, εκτός αν ο προμηθευτής έχει υπογράψει όρους και προϋποθέσεις με την Epson Europe B.V. και έχει λάβει οδηγίες να διαθέσει υποψηφίους, από τον σχετικό ειδικό προσλήψεων ή τον εκπρόσωπο του HR.

Με γνώμονα τα ανωτέρω, παρακαλείσθε να μην πραγματοποιείτε εικασίες, αναφερόμενοι στο HR ή την ομάδα προσλήψεων ή τους διευθυντές σε ολόκληρη την επιχείρηση.

Αν επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στη λίστα των προτιμώμενων προμηθευτών, στείλτε μας μια σύντομη περιγραφή της επιχείρησής σας στο emear_resourcingpartners@epson.eu, προσδιορίζοντας με σαφήνεια τους τομείς στους οποίους εξειδικεύεστε και τον τρόπο που πιστεύετε ότι μπορεί να μας βοηθήσει η εταιρεία σας.