Σειρά WorkForce Pro

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Γιατί να συμβιβάζεστε με λιγότερα όταν μπορείτε να τα έχετε όλα; Δείτε τη σειρά WorkForce Pro της Epson, επιλέξτε το κατάλληλο μοντέλο για την επιχείρησή σας και αποκτήσετε πολλά περισσότερα με πολύ μικρότερο αντίτιμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έως 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ του ανταγωνισμού1

  • Αυξήστε τον όγκο των εκτυπώσεών σας χάρη στις φύσιγγες μελανιού μεγάλης χωρητικότητας

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Έως 80% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σύγκριση με έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ του ανταγωνισμού2

  • Χαμηλή κατανάλωση ισχύος και λιγότερα εξαρτήματα για αντικατάσταση

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ταχύτεροι από τους εκτυπωτές λέιζερ στις συνήθεις εργασίες εκτύπωσης3

  • Δεν απαιτείται χρόνος προθέρμανσης

ΠΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ;

How much energy is needed to print?

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, ακόμη και οι πολύ μεγάλες, μπορούν να επωφεληθούν από τη χαμηλή κατανάλωση ισχύος, το χαμηλό κόστος ανά σελίδα και τις υψηλές ταχύτητες που εξασφαλίζουν οι εκτυπωτές WorkForce Pro. Οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στις προηγμένες λειτουργίες αυτών των εκτυπωτών, όπως προσομοιώσεις PDL, λειτουργίες αυξημένης ασφάλειας και άριστη αξιοπιστία που εξασφαλίζουν βελτιωμένη συμβατότητα και δυνατότητα ενσωμάτωσης σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στην αξιοπιστία, τις δυνατότητες διασύνδεσης και την ευελιξία των εκτυπωτών WorkForce Pro για να αυξήσουν την παραγωγικότητα στις εργασίες γραφείου. Μπορούν να εξοικονομούν χρήματα χάρη στο χαμηλό κόστος ανά σελίδα και τη χαμηλή κατανάλωση ισχύος επωφελούμενες παράλληλα από τις εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε μέγεθος A4 και A3 μέσω Ethernet, Wi Fi και άλλων διασυνδέσεων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ WORKFORCE PRO ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ποιες λειτουργίες αναζητάτε; (επιλέξτε παρακάτω)

ΤΥΠΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή εξοικονόμησης για να μάθετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με τη νέα σειρά WorkForce Pro της Epson.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ PRECISIONCORE

Η τεχνολογία PrecisionCore οδηγεί τις εκτυπώσεις inkjet σε νέα επίπεδα, παρέχοντας σημαντικά μεγαλύτερη ταχύτητα, ποιότητα, αξιοπιστία και αποδοτικότητα.

1. Εξαιρετικά αξιόπιστη και ανθεκτική τεχνολογία με βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές

Στη σειρά προϊόντων εκτύπωσης της Epson για βιομηχανική και εμπορική χρήση, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης εκτύπωσης ετικετών για τη βιομηχανία και των εφαρμογών απευθείας εκτυπώσεων σε είδη ένδυσης, χρησιμοποιείται τεχνολογία PrecisionCore. Σε αυτές τις εμπορικές εφαρμογές απαιτείται μεγάλη ανθεκτικότητα, αξιοπιστία, ποιότητα και ταχύτητα.

2. Διατίθεται πλέον για εκτυπώσεις γραφείου

Η Epson έχει επενδύσει 125 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων παραγωγής με σκοπό την ενσωμάτωση των κεφαλών εκτύπωσης PrecisionCore για πρώτη φορά στη σειρά Epson WorkForce Pro. Τα πλεονεκτήματα των κεφαλών αυτών φέρνουν υψηλή ποιότητα και γρήγορες και αξιόπιστες εκτυπώσεις στους χώρους εργασίας.

3. Ο τέλειος συνδυασμός ταχύτητας, ποιότητας και αξιοπιστίας

Τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore δημιουργεί σταγονίδια μελανιού διαφορετικών μεγεθών. Τα μεγαλύτερα σταγονίδια γεμίζουν τις έγχρωμες περιοχές με μεγαλύτερη αποδοτικότητα ώστε να αυξάνουν τις ταχύτητες εκτύπωσης ενώ τα μικρότερα σταγονίδια δημιουργούν ομαλές διαβαθμίσεις και καθαρές άκρες που βελτιώνουν την ποιότητα εκτύπωσης.

Ταυτόχρονα, κάθε στοιχείο Piezo στην τεχνολογία PrecisionCore έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως ένας εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας, καθώς πραγματοποιεί αυτοδιάγνωση εντός κλασμάτων του δευτερολέπτου και εκτελεί τις απαραίτητες προσαρμογές.

DURABrite Ultra Ink

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Το κόστος εκτύπωσης αποτελεί σημαντικό παράγοντα για κάθε επιχείρηση και αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε ποικιλία μεγεθών φυσίγγων μελανιού. Οι φύσιγγες αυτές σας επιτρέπουν να διατηρείτε το κόστος σε χαμηλό επίπεδο και εγγυώνται ότι οι εκτυπώσεις θα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακές και θα διαρκούν περισσότερο σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΜΕΛΑΝΙ EPSON DURABRITE

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Αυξήστε την παραγωγικότητα με χαμηλό κόστος χάρη στην ενσωμάτωση ηλεκτρονικών εγγράφων στη ροή εργασιών της επιχείρησής σας. Το λογισμικό Document Capture Pro της Epson σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τις διαδικασίες αποτύπωσης έντυπων εγγράφων με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EMAIL PRINT
FOR ENTERPRISE

Email print for enterprise

Αποστείλετε γρήγορα τα έγγραφα απευθείας στον εκτυπωτή, χάρη στην ασφαλή λύση της Epson για την αποστολή επιχειρηματικών εκτυπώσεων μέσω email χωρίς να απαιτείται πρόγραμμα οδήγησης. Διαθέσιμη σε λειτουργία άμεσης εκτύπωσης ή εκτύπωσης τύπου pull printing, η λύση αυτή είναι ιδανική για την αποστολή με email και την εκτύπωση εγγράφων από υπολογιστές και κινητές συσκευές.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ: ΣΕΙΡΑ WORKFORCE PRO

Δώστε στη σειρά WorkForce Pro την ευκαιρία να καταρρίψει κάθε μύθο σχετικά με τους εκτυπωτές inkjet

Παρακολουθήστε το βίντεο ή πραγματοποιήστε λήψη του PDF για να πειστείτε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Mythbuster

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

Οι μεγάλες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν φωτεινότερα και καλύτερα οπτικά μέσα επικοινωνίας για να ξεχωρίζουν. Ως ο νούμερο ένα κατασκευαστής προβολέων του κόσμου για περισσότερα από δέκα χρόνια1, προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να επιτύχει το μέγιστο αντίκτυπο στις αίθουσες εκπαίδευσης, τις αίθουσες συνεδριάσεων και συναντήσεων και τα αμφιθέατρα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΛΕΪΖΕΡ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όποιες και να είναι οι βασικές προτεραιότητες της επιχείρησής σας, η Epson διαθέτει έναν εκτυπωτή λέιζερ που τις καλύπτει. Σε περιπτώσεις όπου πρωταρχική σημασία έχει η ποιότητα εκτύπωσης, μπορείτε να εμπιστευτείτε την τεχνολογία μας για εξαιρετικά αποτελέσματα. Όταν μεγαλύτερη σημασία έχει η οικονομία, οι συσκευές μας σας επιτρέπουν να μειώνετε το κόστος και την κατανάλωση ισχύος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΑΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Γρήγοροι, ευέλικτοι και αξιόπιστοι, οι σαρωτές της Epson για επιχειρηματική χρήση είναι ειδικά διαμορφωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων για τη λήψη, μετατροπή και διανομή πληροφοριών σε σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης εγγράφων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Business Projectors
AL-MX200 DNF
WorkForce DS-6500N
  • Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 καλύτερους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και πολυμηχανήματα A4 που πωλήθηκαν σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο το 4ο τρίμηνο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Το κόστος ανά σελίδα υπολογίζεται με βάση τους επίσημους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών φυσίγγων γραφίτη και τις δημοσιευμένες αποδόσεις στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2010.
  • Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και πολυμηχανήματα A4 που πωλήθηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 1ο τρίμηνο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Η κατανάλωση ισχύος υπολογίστηκε με βάση τους δημοσιευμένους τιμοκαταλόγους των κατασκευαστών για τη λειτουργία εκτύπωσης / μέσου όρου μέχρι και τον Ιούλιο του 2011.
  • Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε με τους 10 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ και πολυμηχανήματα A4 που πωλήθηκαν σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική κατά το 1ο τρίμηνο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC. Σύγκριση ταχύτητας εκτύπωσης με βάση τον μέσο όρο FSOT [σε μονόχρωμη / έγχρωμη λειτουργία] [μονής / διπλής όψης] σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμής του προτύπου ISO / IEC 24734. Για λεπτομέρειες και στοιχεία τεκμηρίωσης, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.epson.eu/testing.