Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιών

περιλαμβάνονται αρκετά μελάνια για 2 χρόνια

Play Video

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΙΤΕΣ

Είτε εργάζεστε από το σπίτι σας είτε σε κάποιο γραφείο, οι εκτυπωτές Ink Tank System της Epson μειώνουν το κόστος των εκτυπώσεών σας και το κόστος για την επιχείρησή σας γενικότερα. Η σειρά εκτυπωτών inkjet εξαιρετικά υψηλής απόδοσης συνδυάζει προσιτή τιμή, άνεση, ποιότητα και αξιοπιστία σε ένα απίστευτο πακέτο.

Ένας εκτυπωτής Ink Tank System της Epson αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον καθένα που επιθυμεί να επιτύχει εξαιρετικά χαμηλό κόστος και απρόσκοπτη εκτύπωση χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή την ποιότητα.

ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ενσωματωμένα δοχεία μελανιών εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας
  • Εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης
  • Αποτελέσματα σε ποιότητα Epson
  • Φιαλίδια μελανιών υψηλής χωρητικότητας
  • Αξιόπιστη λειτουργία
  • Απόλυτη ξεγνοιασιά με τη γνήσια εγγύηση της Epson
Key Benefits

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

Τα δοχεία μελανιών εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας προσφέρουν ποιότητα Epson σε απίστευτα χαμηλή τιμή.

Ο εκτυπωτής συνοδεύεται από αυθεντικά φιαλίδια μελανιών Epson μεγάλης ποσότητας που αποδίδουν εξαιρετικά υψηλούς όγκους εκτύπωσης.

Το σύστημα δεν χαρακτηρίζεται μόνο από μοναδική απόδοση «value for money» αλλά καθιστά τον εκτυπωτή μια εξαιρετικά παραγωγική και αξιόπιστη προσθήκη στο γραφείο σας.

Ultra-low-cost printing

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

Κάθε εκτυπωτής περιλαμβάνει την τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo της Epson, με την οποία εξασφαλίζεται απαράμιλλη ανθεκτικότητα, ποιότητα και αξιοπιστία. Τα δοχεία μελανιών εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας είναι πλήρως ενσωματωμένα στον εκτυπωτή έτσι ώστε να απολαμβάνετε αξιόπιστες εκτυπώσεις χωρίς την ταλαιπωρία που προκύπτει από τη χρήση άλλων συστημάτων αναπλήρωσης.

Η τεχνολογία γρήγορης αναπλήρωσης μελανιών της Epson εξασφαλίζει ελάχιστη σπατάλη μελανιών χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα αεροστεγή καλύμματα και φίλτρα που χρησιμοποιούνται.

Reliable Printing

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ EPSON

Η χρήση αυθεντικών μελανιών της Epson σάς εξασφαλίζει την ποιότητα που χρειάζεστε στις εκτυπώσεις σας ενώ παράλληλα κάθε φιαλίδιο περιλαμβάνει πώμα με το οποίο σφραγίζει ξανά για να αποθηκεύεται όταν δεν χρησιμοποιείται.

Με την εγγύηση της Epson, έχετε τη σιγουριά ότι θα εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης σας, αξιοπιστία και ξεγνοιασιά από τον εκτυπωτή σας.

Epson Quality

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΤΟ EPSON CONNECT

Η λειτουργία Epson Connect σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε από οπουδήποτε στον κόσμο απλά στέλνοντας στον εκτυπωτή τις φωτογραφίες και τα έγγραφα μέσω email ή μέσω ενός απομακρυσμένου προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης. Η λειτουργία Epson Connect διαθέτει επίσης την εφαρμογή Epson iPrint για εύκολη εκτύπωση μέσω Wi-Fi από smartphone και tablet. Επίσης, μπορείτε να εκτυπώνετε έγγραφα και φωτογραφίες απευθείας από φορητές συσκευές χάρη στη συμβατότητα με τη λειτουργία Apple AirPrint. Υποστηρίζεται και η υπηρεσία Google Cloud Print.

Epson iPrint
  1. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/connect
  2. * Αρκετά μελάνια για 2 έτη με βάση το μέσο όγκο μηνιαίων εκτυπώσεων του χρήστη (Πρόγραμμα WW Page Volume Program της IDC, 2013).